Hudvård

Sisley AW14

Sisley AW14

Häromdagen lunchade jag med Filippa från Sisley. Det är så himla upplyftande, och som hon själv säger ”hon måste upplevas” (när man försöker ta kort på henne). Så härlig människa!

Och ännu härligare är att denna härliga människa kommer med härliga nyheter. Hon visade Sisleys två stora höstlanseringar, en olja och en foundation.

Oljan är en fortsättning på succén Black Rose Mask.  Detta kommer bli ytterligare olja som har squalane som första ingrediens, men då det är Sisley vi pratar om så kommer det givetvis vara mer gottigheter i, exempelvis plommonolja.

sisley_blackroseoil

En gång om dagen ska man använda den här rekommenderar de, då den är så koncentrerad. Can’t wait! En Black Rose Mask man får använda varje dag, jag menar…hur bra?

Sisley_foundation_nyHär är deras nya foundation, som kommer vara en long lasting variant, och finnas i många bra färger (även ljusa).

Återkommer om dessa när jag fått testa. Weeei!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.