Primer

Superlyster i primerformat!

Superlyster i primerformat!

Jag ska tala om för dig att det här med primers är inte något som jag använder så mycket. Jag tycker min makeup sitter bra ändå, men då det vankas bröllop eller dylikt använder jag primer ändå för att vara på den säkra sidan.

Men så fick jag den här i min hand, och någon sa ”du bara mååååste prova”.
Jaja, visst kan jag det…

AND THEN THERE WAS LOVE. Mellan mig och Pürminerals Correcting Primer Illuminate & Glow .

Som jag har sagt tidigare så gillar jag cremer, riktiga flötiga cremer. Detta delvis för att jag är en torris, men också för att jag tycker att man får en fin lyster =) Dock håller den inte i sig så länge, för ja, en torris absorberar ju cremer kanska kvickt.

Hoppas inte detta låter osmakligt, men Pürminerals Correcting Primer Illuminate & Glow  ger den effekten, men utan flöt. En helt underbar lyster! Till och med mina luttrade kollegor undrade vad jag hade gjort, och de blir inte imponerade i första taget.

Purminerals Correcting Primer Illuminate & Glow Limited Edition_cremeDet är en lätt färgad creme, med lyster åt det varma/guldiga hållet. Supersnyggt blir det på huden, och den smälter in fint även om man är blek och likaså om man är mörkare i huden än cremen. Jag upplever faktiskt också att jag framåt eftermiddagen ser lite mer ”nymejkad” ut än vanligt. Stort plus!

Purminerals Correcting Primer Illuminate & Glow Limited Edition_handHär har jag applicerat cremen på handen, men det är svårt att visa hur snyggt det blir. Där spelar ju ljuset in en hel del. Men denna produkt passar inte den som vill vara matt, för ja, här får du rakt motsatsen. Dock ser man inte blank och flottig ut, utan bara sådär härligt glammig ut. Om jag får säga det själv =) Nu gillar jag att ha lite foundation över, men jag tror att den som vill ha minsta möjliga i ansiktet skulle gilla att använda bara denna, över fuktcreme. Tilläggas bör att den innehåller AHA-syra, för att få finare hudstruktur på sikt och därför bör man vara noga med solskydd i samband med denna primer.

Helt underbar är ordet för denna produkt. Haffa den!

Kram kram

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

 1. Hur fungerar denna på en fetare hy? Jag får lätt en blank panna efter ett par timmar men skulle gärna vilja ha lystern!!

  1. Hejsan Eva!
   Om det just är pannan du har problem med så tycker jag helt enkelt att du applicerar den i hela ansiktet, utom i pannan =)
   Den är grym!

   Ha det gott!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.