MaskÖgoncreme/Ögonserum

Ge ögonen extra kärlek med en ögonmask

Ge ögonen extra kärlek med en ögonmask

Nu mina vänner märks det om man slarvar med ögoncreme! Temperaturen håller på att slå om och vi går mot en ”kallt ute och varmt inne” säsong. Mysigt tycker många, men det tycker inte huden. Många kan uppleva en torr och stram känsla i ansiktet, och så även kring ögonen.

Bästa kuren = ögonmask!

I den bästa av världar använder man ju ögonmask varje dag och då brukar huden inte säga ifrån så mycket. Men man kanske har missat någon natt, kanske räcker inte den lätta sommarformulan till och då kan man  behöva ta i med hårdhandskarna. Jag har alltid en ögonmask nära till hands för det är ju som en turboögoncreme. Jag lägger ögonmasken runt ögonpartiet, och de som jag använder kan man även använda på ögonlocken och så går jag och lägger mig med masken. Lätt som en plätt, men gör susen för knastertorra ögonlock. För att inte tala om partiet under ögonen där concealern lägger sig i fina veck om man inte har varit noga med återfuktningen.

Clarins Hydra-Essentiel Moisturizing Reviving Eye Mask

Det finns en mängd bra ögonmasker. Just nu kör jag på nyheten från Clarins, Clarins Hydra-Essentiel Moisturizing Reviving Eye Mask. Jag gillar den just för att man kan använda den nära ögonen och på ögonlocken, och så har den även fin effekt på mörka ringar. Just nu har jag den faktiskt istället som ögoncreme både dag och natt som en kur, just för att min hud behöver en extra kick denna tiden på året. Och just i år verkar det vara extra akut tillstånd, kanske på grund av sveriges never- ending-summer- 2018…=)

Så en ögonmask gör susen om du behöver något extra för ögonen.

Se fler ögonmasker här >

clarins hydra-essentiel eye mask1

Foto: Hudoteket.se

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.