Brun utan solHudvård

Gradual tan = brun utan sol for dummies!

Gradual tan = brun utan sol for dummies!

Gradual tan är min bästa kompis. Jag älskar gradual tan. Och det här med att ”behålla” en solskysst hud gäller ju inte mig då jag typ aldrig är brun, I put my faith in brun utan sol året om 😉 Men på höst och vinter kanske man inte vill ha ett lika skarpt resultat och därför ser iallafall jag till att ladda upp med några riktigt bra ”gradual tan” produkter. Detta är produkter som gradvis ger en brun utan sol effekt, så du behöver inte oroa dig för att det ska bli randigt eller att det ska se oäkta ut. Brun utan sol för dummies helt enkelt, passar mig perfekt!

Mina Gradual Tan- favoriter

För ansiktet

gradual tan ansiktet skonhetssnack.se IMG_3923

 

Här har jag två guldkorn när det kommer till att gradvis skaffa en gyllene ton i ansiktet. James Read H2O Tan Mist Face och Elemis Total Glow Bronzing Moisturiser. 

James Read gradual tan skonhetssnack.se IMG_3935

James Read H2O Tan Mist Face

Denna gradvisa brun utan sol-produkt är som smidig spray! Det innebär att du kan sprya på denna ovanpå dina vanliga hudvårdsprodukter och även ovanpå makeup. Detta fuktspray är kylande rosvatten, som återfuktar, lugnar och kyler huden samtidigt som den får en kantfri solkysst ton. Den finns även i två storlekar, antingen James Read H2O Tan Mist Face eller i resestorleken James Read H2O Tan Mist Face 30 ml.

gradual tan skonhetssnack.se IMG_3929

Elemis Total Glow Bronzing Moisturiser

Denna dagcreme från Elemis är kort och gott en dagcreme som sakta bygger om en solbrun hud. Cremen är en riktig antioxidantbomb som ger ett mycket bra skydd mot fria radikaler och massor med fukt. Lyster och näring får man från risolja. Möcket bra!

För kroppen

gradual tan för kroppen skonhetssnack.se IMG_3947

När det kommer till kroppen har jag två riktigt bra body lotions som jag varvar mellan. Dels Decléor Aroma Confort Systeme Corps Gradual Glow Hydrating Body Milk och Nannic Supersunic Epibronze Gradual Tanning Body Lotion. Dessa jobbar på samma sätt, de appliceras som en body lotion morgon och/eller kväll och snart har man en brunare hudton än innan. Denna produkt brukar finnas både som Big Size eller Travel Size som limited edition, så har man tur kan man göra en bra deal där.

Den största skillnaden som jag upplever när jag använder dem är att jag tycker att Decléor Aroma Confort Systeme Corps Gradual Glow Hydrating Body Milk är rikare i konsistensen, och därmed bättre för torr hud. Det gör däremot att det tar lite längre tid för den att gå in i huden.

Nannic Epibronze gradual tan skonhetssnack.se IMG_3939

Så har du bråttom på med kläderna är Nannic Supersunic Epibronze Gradual Tanning Body Lotion ett bättre alternativ, då den är något lättare i konsistensen. Lite som en gelcreme. Just denna är faktiskt för ansiktet också, så det är ett prisvärt alternativ då du kan ha den både i ansikte och kropp.

Det var mina bästa produkttips för gradual tan produkter just nu =)

Kram hej!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

3 kommentarer

  1. Hej och tack för bra blogg! 🙂 Jag undrar om du tycker produkterna luktar något? Vanlig BUS, även bra och dyra produkter efterlämnar en ganska trist doft..om än svag i vissa fall..kanske är oundvikligt?

    1. Hejsan Isa!

      Tack för din fråga och dina fina ord om bloggen =). Det är oundvikligt tycker jag, men då dessa produkter innehåller så lite DHA så är det en väldigt liten doft. Den från James Read luktar mest ros, och inte brun utan sol och den från Nannic tycker jag också har en fräsch doft. Så med dessa tycker jag att du kan vara helt lugn, det är min personliga åsikt iallafall, men man är ju olika känslig. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.