Hudvård

Nouriche by Revitalash finns nu på Hudoteket!

Nu har RevitaLash lanserat en helt ny, kosmetisk fransnäring som är exklusiv för Sverige och godkänd av läkemedelsverket: Nouriche by Revitalash! Du hittar den i vår butik och i webshopen >>

För vem? För de som önskar fylliga, starka och vackra ögonfransar som ser längre ut.

Egenskaper: Upptäck skönheten hos dina naturliga fransar! Nouriche by RevitaLash är en ögonfransnäring med en kraftfull blandning av egenutvecklade, funktionella och kosmetiska ingredienser. Ingredienserna samverkar för att förvandla dina ögonfransar och ge utseendet av längre ögonfransar på endast 3-10 veckor, samtidigt som de blir fylliga, mjuka och lyxiga. Formulan innehåller kraftfulla peptider och vårdande växtextrakt som förskönar och ger näring åt dina fransar för en såväl dramatisk som naturlig look.

Huvudingrediensen heter myristoyl pentapeptid 17, ett EU-godkänt ämne för kosmetika som även är godkänt av Läkemedelsverket. Nouriche by RevitaLash är en kosmetisk produkt som är helt fri från läkemedelsklassade ämnen. Den har inga negativa bieffekter och bekämpar skadliga fria radikaler för att skydda ögonfransarna.

Aloe vera från naturen ger rikligt med fukt medan starka humektanter drar luftfuktighet till fransarnas yta. Näringen är full av djupverkande balsam som framhäver dina ögonfransar, ger dem glans och gör dem starkare. Rika botaniska ämnen och essentiella vitaminer stärker och ger näring, motverkar att fransarna går av och förbättrar deras flexibilitet. Ginkgo Biloba hjälper till att skydda dina fransar från yttre påfrestningar och precisionsapplikatorn gör produkten enkel att använda. Produkten är kliniskt och dermatologiskt testad, hypoallergen, ej testad på djur och icke-irriterande. För dramatiska, naturliga fransar som ger en fängslande blick.

Tillverkarna är måna om att ge något till den grupp som ursprungligen gav inspiration till utvecklingen av Nouriche by RevitaLash, och skänker därför en del av intäkterna från RevitaLash försäljning till ideell bröstcancerforskning.

Användning: Applicera en ytterst liten mängd på ögonfransarna ovanför franskanten (ej på huden) en gång om dagen för ett fantastiskt resultat. Du kommer att märka en skillnad i lyster och styrka redan efter första användningen, men bäst resultat uppnås genom fortsatt användning.

Storlek: 3,75 ml (räcker i 6 månader om produkten används enligt anvisning).

Frågor och svar om Nouriche by Revitalash från tillverkarna, Athena Cosmetics:

Vad är skillnaden mellan RevitaLash Advanced och Nouríche by RevitaLash?
Nouríche™ är ett helt nytt sätt att försköna dina ögonfransar på. Vi tog lärdom av vår mest sålda professionella ögonfransnäring och skapade ett helt nytt varumärke som framhäver en helhetssyn, i vilken skönhet och vetenskap kombineras.

Är detta en kosmetisk produkt?
Ja. De funktionella kosmetiska ingredienserna i Nouríche™ är enbart avsedda att försköna och förbättra dina naturliga ögonfransars utseende. För att uppnå detta mål, använder sig denna kosmetiska blandning av det senaste inom formuleringsteknologi för att skapa en exceptionell ögonfransnäring.

Vilka är bieffekterna? Är de samma som för RevitaLash Advanced?
När den används enligt anvisningarna har Nouríche™ inga andra bieffekter än mjuka och dramatiska fransar som garanterat kommer orsaka uppmärksamhet. Naturligtvis är det, som med alla kosmetiska produkter, viktigt att noggrant läsa alla varningstexter och följa anvisningarna för korrekt användning.

Vad är en peptid?
Peptider är organiska föreningar som bildas genom att länka ihop en eller flera aminosyror med en kovalent bindning.

Är den här formeln lika bra som den gamla?
Detta är en helt ny formel. Nouríche™ lägger inte endast tonvikten på att skapa de mest luxuösa fransarna, utan också på verkliga problem som att bekämpa aktiviteten av fria radikaler på ögonfransarna som uppstår på grund av miljöpåfrestningar. Dessutom har en prioritet under utvecklandet av denna unika blandning varit åtagandet av att tillhandahålla kompromisslösa nivåer av återfuktare och balsam i Nouríche.

Kommer jag få samma och lika snabbt resultat som med RevitaLash Advanded?
Resultaten kan självklart variera från person till person för alla kosmetiska produkter. Nouriche™ har från allra första början konstruerats för att ingen av världens ögonfransförskönande produkter ska överträffa dess speciella egenskaper – inklusive Revitalash.

Varför innehåller Nouríche™ 3,75 ml?
Vi ville förse våra kunder med en 6-månadersförbrukning av Nouríche™.

Varför är Nouríche™ billigare än RevitaLash Advanced?
Eftersom nouríche™ är ett helt nytt varumärke ville vi göra det så tillgängligt som möjligt så att kunderna kan uppleva dess fenomenala resultat.

Hur länge räcker Nouríche™?
Sex månader eller mer om den används enligt anvisning.

Kan jag Nouríche™ på mina ögonbryn?
Vi rekommenderar att Nouríche™ endast används enligt anvisning.

Till Nouriche by Revitalash i webshopen >>

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

2 kommentarer

 1. Hej
  Jag har under flera år använt den sortens fransserum som numera inte får säljas i Sverige. Sist köpte jag Rapidlash i USA. Nu är den slut och jag måste köpa ny. Min fråga är: är de ”nya” produkterna som inte innehåller läkemedelsklassade ingredienser verkligen lika effektiva?? Jag har aldrig haft problem med irritation eller annat. Känner mig skeptisk till de här ”snälla” produkterna- kan de verkligen ge någon effekt? Har du provat?

  Tacksam för svar!

  Mvh
  Sara

  1. Hejsan Sara!
   Tack för din fråga! Både ja, och nej svarar jag på den =) De som såldes i Sverige innan hade ju en väldigt snabb effekt på fransarna, och jag hörde till och med vissa som fick mer hår under och runt ögonen för att det liksom kladdade av sig där.

   De preparat som säljs nu ska ge fin effekt, men det tar längre tid då de oftast är uppbyggda på mildare peptider. Så jag kan tänka mig att sådana som du blir lite otåliga, och struntar i det helt för att det inte funkar lika snabbt som de olagliga preparaten. Så jag tycker absolut att du ska testa, men ge det lite tid! En som jag hört mkt bra om är Lash Recovery Serum från Elizabeth Arden PRO. Men minst tre månader måste du göra det. Lycka till!

   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.