Testat

Puder från bareMinerals och Clarins – för en perfekt hud!

Puder från bareMinerals och Clarins – för en perfekt hud!

I Plaza Kvinnas minitest av puder hamnade bareMinerals och Clarins i toppen med fina lovord. De är perfekta för dig som lätt får en glansig hud och suktar efter en felfri, matt hudyta.

bareMinerals READY SPF 15 Touch Up Veil – Mineralpuder i kompakt form. Förbättrar hudstrukturen och verkar talgbalanserande och matterande utan att torka ut huden. Pudret minskar synligt fina linjer, rynkor och skavanker samt motverkar glans för att ge en mjuk och felfri finish, redo för kameran. Innehåller aktiva ingredienser som skyddar huden mot förtida åldrande, reducerar talgproduktionen och ger ett matt utseende. Den silkeslena formulan ger näring till huden, mjukgör, slätar ut och verkar revitaliserande. Pudret kommer i en elegant och smidig kompaktdosa med tillhörande applikatorpuff, och är därför perfekt att ta med sig i handväskan. Välj mellan Translucent, som mattar ner utan färg, och Tinted, som ger en diskret varm ton. Fri från parabener, bindemedel, fyllnadsmedel och kemikalier.
Till produkten i webshopen >>

Clarins Ever Matte Shine Control Mineral Powder Compact – Ett ultrafint transparent mineral-och växtbaserat pressat puder som lämnar huden matt och jämnar ut hudtonen. Med en silkesmjuk och fin textur som lätt smälter in i huden blir resultatet ett naturligt och jämnt utseende. Den unika formulan är baserad på en kombination av mineralpigment och växtbaserade ingredienser som ständigt mattar ner huden samtidigt som den drar samman porerna och blankhet kontrolleras utan att torka ut huden. Förpackad i praktisk dosa som är lätt att ha med sig under dagen för en snabb uppfräschning.

Till produkten i webshopen >>

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.