Testat

bareMinerals har bästa rengöringen enligt Plaza Kvinna!

bareMinerals har bästa rengöringen enligt Plaza Kvinna!

I Plaza Kvinna nr 01/2013 så höjer de bareMinerals rengöring Purifying Facial Cleanser till skyarna vid ett test av 3-i-1-rengöringar, som tar bort all smuts och makeup i ett enda steg. De skriver såhär:


Till bareMinerals Purifying Facial Cleanser >>
Till bareMinerals sortiment >>

Mer information om Purifying Facial Cleanser

För vem? Passar alla hudtyper.

Egenskaper: Mild rengöringslotion som rengör, balanserar och återfuktar huden utan att strama. Det är en effektiv rengöring som tvättar bort makeup, löser upp orenheter och återställer hudens balans. Den är även väldigt skonsam, då den vårdar huden och gör den mjuk, slät och silkeslen. Detta gör den idealisk också för att ta bort ögonmakeup. Formulan innehåller bareMinerals 100% rena RareMinerals ActiveSoil Complex, som motverkar ålderstecken och förstorade porer samt lämnar huden helt rengjord, återfuktad och förnyad med en naturlig lyster. I en oberoende amerikansk konsumentundersökning tyckte 91% av kvinnorna att huden kändes mer återfuktad, och 88% upplevde en förbättring av huden vid daglig användning. Fri från parabener, parfym och artificiella oljor.

Aktiv ingrediens: RareMinerals ActiveSoil Complex
BareMinerals egenutvecklade, 100% rena komplex som utvinns ur näringsrik, jungfrulig jord. Komplexet innehåller en rik mix av 72 essentiella makro- och mikromineraler med otroliga hudförbättrande effekter. Koncentratet ökar cellförnyelsen, reducerar förstorade porer, minskar fina linjer och rynkor samt ger en klarare och slätare hud. Det har ett väsentligt högre antioxidantinnehåll än exempelvis blåbär och granatäpple, vilket ger en kraftfull antioxidanteffekt. Tack vare formulans unika sammansättning transporteras de aktiva ingredienserna ned i huden, som på ett optimalt sätt tar upp och behåller fukten. Huden blir fastare, ser friskare och jämnare ut samt får ökad lyster.

Användning: Används varje morgon och kväll. Fukta ansiktet med vatten och massera sedan in en liten mängd rengöringslotion över hela ansiktet med varsamma, cirkulära rörelser. Massera även försiktigt över ögonen för att ta bort ögonmakeup. Skölj noggrant med varmt vatten. Följ med lämplig bareMinerals-återfuktare för din hudtyp.

Storlek: 177 ml

Till bareMinerals Purifying Facial Cleanser i webshopen >>

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.