HudvårdKroppsvård

Mer By Terry Baume de Rose åt folket

Mer By Terry Baume de Rose åt folket

Vanligtvis när man pratar om märket By Terry kan man inte undgå att nämna två ikoniska produkter. Det är concealern By Terry Touche Veloutée Concealer och så är det läppbalsamet By Terry Lips Skincare Baume de Rose SPF 15. Detta är två av de absolut mest populära produkterna från By Terry, så du kan ju förstå att det blev succé när hon nu har fyllt på Baume de Rose serien med ytterligare tre produkter. Jag har känt, klämt, doftat och skrubbat- läs mer om det nedan!

by terry baume de rose products skonhetssnack.seIMG_0224

By Terry Baume de Rose Lip Scrub

Den första produkten som jag vill prata om är By Terry Baume de Rose Lip Scrub. Denna produkt är väldigt välkommen, då det faktiskt inte finns så många peelingar för läpparna på marknaden. Kanske för att det är lite av en specialprodukt, vissa bara måste ha det (speciellt nu på vintern) och andra lägger pengarna på annat.

Iallafall, denna läppskrubb är underbar. Den kommer i en tub som man kan trycka ut direkt på läpparna, och sedan försiktigt peela. Den är oljig i konsistensen, så läpparna får en superhärlig mjuk känsla efteråt.

by terry baume de rose products skonhetssnack.seIMG_0229Ingredienser
Här är det rossmör och olika varianter av rosolja som verkar mjukgörande, återfuktande, elasticitetsökande, lugnande och läkande. Just myskrosolja verkar inflammationshämmande vilket är bra runt läppområdet.

by terry baume de rose products skonhetssnack.seIMG_0246

By Terry Baume de Rose Le Stick Levres – Crayon

Den här! Åh vad bra med en Baume de Rose i ”kritform”, som jag gillar mycket mer än läppbalsam som man trycker ur en tub, jag får alltid för mycket av någon anledning. Även här är det olika typer av rosextrakt, smör och oljor som mjukar upp läpparna och skyddar dem mot uttorkning.

by terry baume de rose products skonhetssnack.seIMG_0222

Detta är ju för roslovers. Är du INTE en roslover, kan jag rekommendera Sisley Phyto-Lip Twist  i nyansen balm, den är också ett ofärgat läppbalsam på krita.

by terry baume de rose products skonhetssnack.seIMG_0243

By Terry Baume de Rose Le Gommage Corps

Nu till sista delen i denna nyhetstriologi, en kroppsskrubb. Denna skulle jag säga ligger på den lägsta skalan av oljihet på huden, så passar alltså den som vill ha en mild rospeeling till kroppen som inte ger en så oljig känsla (medan den från Oribe som jag bloggade om för ett tag sedan är superoljig, för den som mer gillar det).

by terry baume de rose products skonhetssnack.seIMG_0238

Mycket trevliga tillskott i rosfamiljen får jag säga. Och så är de rosa också. Skadar inte nu i gråvädret.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.