HudvårdMask

Mask innan makeup= bingo!

Andrea Olofsson med Sisley Black Rose Mask

Sisleys Black Rose Cream Mask…Jag vet att jag skrivit om denna mask tidigare. Jag veeeet. Men denna gången har jag något nytt att säga om den! Jag trodde jag hade använt den på alla sätt och vis, men jag hade inte provat att lägga den som en nattmask men istället för att gå och lägga sig gå på fest. Det var den grymt bra för! Här kan du läsa om vad jag skrivit om denna mask tidigare.

Andrea Olofsson

Som sagt, jag skulle iväg ut, men tiden var knapp och mitt ansikte var både lite torrt och skulle behöva lite extra liv (vem känner inte det innan party liksom?). Så jag lade Sisleys Black Rose Cream Mask i ett tjockt lager som en mask, och efter typ 10 minuter tog jag bort det lilla överflödet som var med en kleenex. Bara läskade av. Jag tyckte det blev superbra, och jag fick både ett fint makeupunderlag och mycket lyster. Så highlightern kunde ligga kvar i sminkväskan denna kväll =)

På bilderna kan man också se lite av en ny kajal som jag provar, bareMinerals Lasting Line Eyeliner Pencil i nyansen Nonstop Navy. Den har blivit en ny favorit om jag snabbt & lätt vill få till en soft makeup.

Gah, så mycke härligt, så lite ansikte! (och plats i badrumsskåpet). Någon som känner igen sig?

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

 1. Ja masken verkar ju onekligen super efter att ha läst så mycket gott om den här på bloggen:) vilken ålder tycker du man kan börja använda den? Eller passar den alla åldrar?
  Kram

  1. Linda, det är den verkligen! Du kan börja använda när du vill, men har man inte så mycket linjer ser man ju inte den effekten så mycket. Det jag tycker med den är att man får så himla fin lyster, den lugnar och gör hudtonen jämnare plus att den ger supermycket fukt.

   Allt gott!
   Varma hälsningar
   Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.