Eyeliner/kajalMakeup

Testing testing! Nya ögonpennor från bareMinerals

Just nu sitter jag på en buss på väg upp till Stockholm för en mässa enbart för hud- och skönhetsnördar, Hud och kosmetikmässan. Det ska bli så roligt! Både mingel och slutspurten på några av vårens spännande projekt. Stay tuned!

bareminerals Lasting Line Eyeliner Pencil

Men nu till något helt annat, nämligen en nyhet från bareMinerals. Jag har under ett ganska bra tag fått testa de nya Lasting Line Eyeliner Pencil så nu känner jag mig bekväm med att faktiskt uttala mig om vad jag tycker om dem.

För det första är de väldigt mjuka och färgen glider på lätt. Vissa andra pennor kan ju vara så torra att man nästan river bort ögonfransar för att färgen ska fastna, men så är alltså inte fallet med dessa. Check.

bareminerals Lasting Line Eye Pencil

För det andra så ska de ha guldstjärna för att de faktiskt har tänkt på allt man vill ha i med en kajal. Man kan skruva upp dem så man behöver inte vässa dem. Men om man ändå känner att man vill vässa för att få en spetsigare spets, så har de en smidig vässare i ena änden.

bareminerals Lasting Line Eye Pencil

MEN om det är så att man vässat den och blir lite fel, så kan man enkelt sudda ut det med sudden.

bareminerals Lasting Line Eye Pencil

De kommer i åtta nyanser, där några av dem är med skimmer i. Men jag tycker att det är vääääldigt väldigt diskret. Så om du letar efter en glittereyeliner blir du besviken. Vill du däremot ha en kajal som upplevs lite extra lystrig så är dessa perfekta. Själv har jag fallit för Always Charcoal som är mörkt mattgrå och Nonstop navy som är marinblå med det diskreta skimret.

bareMinerals Lasting Line Eye Pencil

Ett annat plus är att de inte faller ner under ögonen, inget smul och inga mörka skuggor som lägger sig under ögat. Tack för det!

Summa summarum: Denna ögonpenna är perfekt för den som vill ha en mjuk look. Den går snabbt att få till, och det går princip inte att göra fel. Och skulle det mot förmodan bli det ändå kan man som sagt bara sudda. Dock skulle jag inte rekommendera denna till någon som alltid vill ha en supertunn superskarp linje, för då behöver man ett torrare alternativ. Då denna penna har en något mjukare konsistens, tappar spetsen sin spetsighet ganska snabbt. Absolut inte ett minus för mig, då jag vill ha den stilen på det när jag använder kajal. Annars använder jag eyeliner, och det är ju en helt annan sak =)

bareMinerals Lasting Line Eyeliner Pencil får iallfall den stora tummen upp av mig.

Kram kram

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

 1. Låter som en trevlig nyhet:) kan man ha den innanför fransraden? De flesta pennor har en tendens att glida av därifrån och hamna under ögat.
  Trevlig helg:)
  Kram

  1. Hejsan Linda!
   Ursäkta att jag dröjt med svar, men jag var faktiskt tvungen att testa för att kunna ge ett bra svar på din fråga =)
   På mig funkar de inte innanför fransraden. De fastnar liksom inte. Vissa pennor fastnar ju, men trillar av sedan men denna fastnar inte överhuvudtaget. Jag testade några olika av de matta nyanserna, då jag inte vill ha skimmer som åker in i ögonen och linserna.

   Så vill du ha en penna för just det ändamålet skulle jag (baserat på mina egna tester, det kan ju funka annorlunda för någon annan) rekommendera att du testar någon annan. Men utöver det är de toppen =)

   Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.