HudvårdMaskTestat

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask, en dundermask med alla rätt!

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask, en dundermask med alla rätt!

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask. Dra mig baklänges vilken mask! Den som haft åsikten (eller kanske en förutfattad mening) om att ekologiskt och naturligt inte ger så mycket effekt har fel. Fel fel fel fel! M Picaut släppte nyss en ny ansiktsmask i vad jag kallar för kategorin ”gossig mask” och kanske ännu mer ”en produkt som får stanna på heltid i mitt badrumsskåp”.

Nu har jag sovit med denna mask ett antal gånger och det som slår mig varje gång är min ”heeeeeeeej vad kul att seeeeee diiiiiig”- mimiska linje i pannan alltid är utslätad när jag vaknar. Som att något fluffat upp den underifrån. Huden är mjuk och fin. En helt underbar mask!

Masken passar i princip alla men jag skulle säga att den passar främst till dig som är normal/torr/känslig i huden som vill ha något cremigt, fuktgivande och näringsrikt som också jobbar mot ålderstecken på huden.

M picaut overnight lagoon mask |skonhetssnack.se IMG_4127

M Picaut Hydra Lagoon Overnight Mask är alltså en mask som du kan sova med och som du kanske ser på bilden är den något gröntonad. Det är den gröna malakiten som ger den färgen, en ädelsten som verkar lugnande och skyddar stressad hud. Denna ingrediens är helt ny för mig men såhär säger Mette Picaut själv om stenen.

Malakiten är en fascinerande ingrediens. Inom mytologin representerar den olika gudinnor, till exempel bergens gudinna i Centralryssland eller Freja i vår nordiska mytologi. Inom hudvården verkar den lugnande och skyddar stressad hud eftersom den innehåller antioxidanter och är mycket mineralrik, säger Mette Picaut.

M picaut overnight lagoon mask |skonhetssnack.se IMG_4130

Fördelar med denna mask enligt M Picaut själva

  • Ansiktsmask med optimal återfuktning och anti age-effekt.
  • Ekologiska råvaror.
  • Extrakt av ädelstenen malakit lugnar och skyddar stressad hy.
  • Avokado ger näring.
  • Pentavitin skapar en djupgående fuktreservoar under 72 timmar.
  • Squalene stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion.
  • Används över natten för extra fuktkur.

Såhär använder du den

  1. Användning på dagen: applicera masken generöst på ett väl rengjort och fuktat ansikte och dekolletage. Låt verka 10–15 minuter. Stryk av överflödig mask, alternativt skölj av produkten.
  2. Användning på natten: låt produkten verka under natten medan du sover.

Tips! Använd den gärna över ett fuktserum, exempelvis M Picaut Hydra Miracle Serum. Och applicera gärna masken på händerna som nattinpackning på den kroppsdel som åldras snabbast…

M picaut overnight lagoon mask |skonhetssnack.se IMG_4120

Sammafattningsvis: En pangprodukt som jag från botten av mitt hjärta verkligen gillar. Doftar gott gör den med, åt citrushållet. A keeper!

Kram hej

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.