Brun utan solBrun utan solGuider, tips & kunskapTestat

Semstertider= brun utan sol-tider

Semstertider= brun utan sol-tider

Vacaytion time! I skrivandes stund sitter jag på flygplatsen i Manilla i väntan på planet som ska ta oss till Boracay. Inatt sov vi på ett hotell nära flygplatsen för att idag fortsätta vår långa resa till en av Filippinernas pärlor. Det bästa med att sova över bara en natt på hotell? Man kan brun utan sola som om det inte fanns en morgondag! Lakanen ska ändå bytas sen och du slipper göra det själv =)

Blekansiktet Olofsson tog självklart sin chans att råda bot på de mjölkvita spirorna. Jag gillar normalt att vara blek, men så fort man hamnar på en strand så är det som att sanden och huden matchar lite för väl om jag inte i alla fall har en liten ton av beige.

Sedan vi tog in brun utan sol märket Marc Inbane på Hudoteket har jag inte använt något annat. Det finns många bra utan sol-produkter därute, men det som jag gillar mest med just den här är

  1. Den doftar inte (anser jag, man brukar känna i rummet dagen efter om man sovit med brun utan sol. Enligt min tillfrågade fästman kände han inget i rummet i morse = bra betyg!)
  2. Den torkar snabbt! Jag gör alltid brun utan sol på kvällen och då vill jag att den torkar snabbt så jag kan gå och lägga mig utan att hälften hamnar i lakanen. Vet dock att många av mina kollegor sprayar denna under dagen och det funkar det med.

Marc inbane self tanning products |skonhetssnack.se IMG_4282

Med mig på resan har jag Marc Inbane Luxe Travel Kit som innehåller en resestorlek av originalet samt en speciell borste att använda i ansiktet. Den grymma appliceringsvanten Marc Inbane Natural Tanning Glove är också med såklart! Jag har aldrig använt vante till brun utan sol tidigar men jag måste säga att till just denna spray blir det väldigt bra.

Brun utan sol, mina bästa tips!

  1. Peela kroppen: Denna gjorde jag hemma innan avfärd. Anledningen till att man peelar kroppen innan brun utan sol är att man vill få bort döda hudceller och torra områden som annars kan dra åt sig mer brun utan sol än andra ställen på kroppen = ojämn färg.
  2. Smörj in med Body Lotion/ansiktscreme: Ägna speciellt uppmärksamheten på armbågar, fotknölar, knän, armveck, ja ställen som normalt är torra.
  3. Spraya din brun utan sol på vanten och smörj ut snabbt och effektivt.
  4. I ansiktet- spraya en tunn hinna direkt över ansiktet och använd den tillhörande borsten för att jämna ut resultatet.
  5. Ta en fuktad handduk eller bomullstuss och svep över de torra områden som jag nämnde ovan. Jag brukar även gå över i knävecken, handledsknölarna, överläppen, näsvingarna och lite i hårfästet där det kan fastna överflöd (dock brukar det inte vara risk för detta om man använder kabukiborsten).
  6. Klart! Dagen efter duschar jag av mig överflödet och har en jämn fin nyans. Vill jag ha brunare är det bara att köra en gång till, dock inte med peeling en gång till =)

Nu ska vi boarda- Mot Boracay!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.