I Andreas liv...Resor

Spadagarna i Ystad

Spadagarna i Ystad

Sådär ja. Nu sitter jag i Göteborg efter en turné som heter duga. Från Malta>Göteborg>Jönköping>Göteborg>Ystad>Göteborg>Stockholm och Göteborg. Och vilka dagar det har varit! Vilka spännande möten! Först ut här kommer en rapport från Spadagarna i Ystad.

För den som inte vet är Spadagarna en årlig träff för de som är medlemmar i Svenska Spahotell, men också andra som vill träffas, nätverka och inspireras. Jag hör till de sistnämnda, och när jag såg vilka leverantörer om skulle komma, vilka talare som skulle föreläsa samt temat på middagen (DISNEY!) var jag tvungen att åka och representera Hudoteket på detta event.

spadagarna bedSpadagarna sponsrades av bland annat Comfort Zone.

spadagarna poolMysiga rum med lite Lexington/ Hamtons- stil, jag hade utsikt mot polen.

spadagarna havMen sprang till havet så fort jag hade chansen.

spadagarna hav_Vi hade strålande väder!

spadagarna kraft monterHär har vi ett gäng från Kraft Cosmetics, som var där och presenterade Comfort Zone och deras nya kroppsserie.

spadagarna dermaromeGlada Dermarome var också där.

spadagarna decleorSpadagarna bareminerals

Fint uppdukat.

spadagarna Peter thomas rothÄven Landström Care & Beauty presenterade sina varumärken, bland annat Peter Thomas Roth.

spadagarna viewSpat är helt fantastiskt! Något av det bästa jag testat, och jag har testat ett gäng.

Spadagarna The CreekDeras Sparitual ”The Creek Experience” är avskild från allt annat, och är verkligen en sparitual värd att betala några hundralappar för.
En upplevelse! Så här ser det ut när man går in, men mer än så kan jag inte avslöja…=)

spadagarna room with bedsYes, det fanns ett enormt rum med stora sängar för vila.

spadagarna elsaMin tolkning av Disney-temat blev Elsa från Frost.

spadagarna kraft disneyHattmakaren från Alice i Underlandet, Esmeralda från Ringaren i Notre Dame, Jasmine från Aladin och Mimmi Pigg.

spadagarna disney Snacka om ett taggat Disney- gäng =)

Tre helt underbara dagar och jag kom hem grymt inspirerad. Jag hade lärt mig mycket nytt, och det är ju verkligen värt allt.

Kram!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Hej Andrea!

    Jag tänkte be om lite experthjälp från dig. Jag står i kvalet mellan vad jag ska köpa för kräm och serum. Jag är 23 år, har en normal hud som dock är väldigt fuktfattig och känslig. Jag har inte problem med aktiva finnar men en del tilltäpptheter och pormaskar som jag mer än gärna vill försöka få bukt på någon gång. Jag har beställt clarifying cleansing cleanser från Exuviance då jag tidigare har upplevt att rengöringar med lite mer ”krut” i ger mig bättre resultat på just tilltäpptheterna. Jag har kikat runt lite på Comfort Zone’s sortiment och fastnade bland annat för ”Skin Regimen Hydra-Pro Booster” och ”Skin Regimen Hydra-Pro Cream Gel”. Men sen hittade jag dessa som är just för fuktfattig hud, ”Comfort Zone Hydramemory Serum” och ”Comfort Zone Hydramemory Cream Gel 24h”. Min fråga är, vad tror du passar bäst för mig? Skin regimen eller serien som bara är fukt?

    Kram Victoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.