Naglar

Smith & Cult-Diary of a Beauty Junkie

Smith & Cult-Diary of a Beauty Junkie

Äntligen har Smith & Cult kommit till Sverige! Jag har längtat efter detta sedan innan jul, men väntar man på något gott…Smith & Cult är i dagsläget främst ett märke med riktigt grymma och lyxiga nagellack. I framtiden kommer vi säkert se andra produkter från dem också. Förra veckan var jag på ett pressmöte med Smith & Cult då en av grundarna besökte Sverige tillsammans med märkets Brand Ambassadeur som dessutom är Nail Artiste åt ingen mindre än Beyoncé. Och hon lackade mina naglar. Alltså har vi samma Nail Artiste. Jamenar…Hur coolt?! Jag snicksnackade med dem båda så häng med om du vill veta mer om detta heta märke.

Smith & Cult Group 3|skonhetssnack.se

Smith & Cult grundades av Dineh Mohajer som revolutionerade kosmetiskaindustrin inom färg när hon lanserade Hard Candy. Tillsammans med skönhetsveteranen Jeanne Chaves gjorde de Hard Candy till en enorm framgång. Efter succén med Hard Candy grundade de ett nytt varumärke tillsammans – Smith & Cult. Ett namn som står för allas våra fria tankar och känslor. Smith står för Jeannes del i märket, som är mer sofistikerat. Cult är Dinehs sida, som är mer galen och cool. Dineh är den som tar fram nyanserna (hon tänker nämligen i färger), och namnen inspireras av händelser i hennes dagbok. Därav ”Smith & Cult- Diary of a Beauty Junkie”.

Dineh Mohajer founder Smith&Cult|skonhetssnack.se

Dineh Mohajer 

Diaryofabeautyjunkie smith&cult |skonhetssnack.se

Här ser du utdrag ur dagboken som alltså finns på rikigt =)

Andrea Olofsson & Jeanne Chavez for Smith & Cult |skonhetssnack.se

Jag och Jeanne Chavez (hennes hud! To die for. Hemligheten är massa olja och en massa syror hälsar hon).

smith&cult pressevent |skonhetssnack.se

Kolla isbitarna! Så fint!

Smith&cult on shelf|skonhetssnack.se

Sarah Bland & Andrea Olofsson Smith & Cult | skonhetssnack.se

Sarah Bland och Jag. 

Nu vill jag berätta den roliga anekdoten om Sarah Bland. Tydligen så är Jeanne ett stort fan av Beoncé, så när hon var och gjorde en spelning i Los Angeles tog Jeanne reda på vem som gjorde Beyoncés hår, make, styling och viktigast av allt- hennes naglar. Denna information delade Beyoncé med sig av, och det var alltså Sarah Bland. Jeanne har sin bas i Los Angeles, men imellanåt åker hon runt och gör sådana här roliga grejer med Smith & Cult. Hon gör även naglarna åt Zooe Dechanel.

Sarah for smith & cult and Andrea Olofsson| skonhetssnack.se

Me= Übernöjd. I bakgrunden ser du Sveriges nageldrottning Frida Selkirk som kom med sitt team och lackade naglar. 

Alla nagellacken har en jämn täckning och en skinande glans. De har en skräddarsydd 8-free formula som innebär att de är tillverkade utan dietylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, kamfer, xylen, etyl tosylamide och trifenyl fosfat. Lacken finns i totalt 36 härliga färger.

Jag håller på att testa mig igenom alla nu men redan nu har jag provat ut fyra stycker som jag tror kommer utgöra ”basgarderoben”.

Smith & Cult Andreas basgarderob | skonhetssnack.se

Please meet:Smith & Cult Nailed Lacquer Doe My Dear, Smith & Cult Nailed Lacquer Lovers Creep,  Smith & Cult Nailed Lacquer Kundalini Hustle och Smith & Cult Nailed Lacquer Kings & Thieves.

Och som vanligt för bästa effekt, använd baslacket Smith & Cult Nailed Lacquer Basis of Everything samt topplacket Smith & Cult Nailed Lacquer Above it All. Detta överlacket är ultraglossigt, men en fågel viskade i mitt öra att det kanske kommer ett matt till hösten. Spännande!

Jag är helt förälskad i dessa lack. De är också så snygga, som mycken i badrumskåpet. Eller någonstans framme, de är de värda!

Kram och trevlig helg!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.