KroppsvårdTestat

Mannen har sagt sitt

Mannen har sagt sitt

När man (läs jag) tar hem kroppsprodukter med en distinkt doft av ros tänker man spontant inte att det kommer bli ens pojkväns favorit.  Jag har ju inte ens brytt mig om att informera om att de finns i badrummet, han har ju egna duschgrejer med en något mer manlig doft.

Så fatta att jag blir förvånad när han utbrister (på tal om ingenting):

– REN’s kroppstvål är den bästa jag testat!!

(ehm, tänker snabbt ”vilken menar han” och kommer sedan på att han måste mena min nya, fina, rosa duschgelé vid namn REN Moroccan Rose Otto Body Wash)

– Jasså, varför tycker du det? svarar jag (som förklarat tidigare att just duschgeléer inte är det roligaste jag vet precis).

– För den doftar som mammas hemby, säger han drömskt.
Och dessutom så gör den mot kroppen som ansiktstvätten från PTR gör mot ansiktet. Den gör verkligen RENT! Den där hinnan som man kan känna efter träning försvinner liksom.

Tilläggas bör att min killes mamma kommer från ett land där ros både odlas flitigt, men också används frekvent i matlagning och bakning. Inte undra på den nostalgiska blicken =)

REN Moroccan Rose Otto Body Wash

Detta omdöme får stå för honom, men han brukar inte hurra för småpotatis.

Däremot har jag hittat en annan favorit, som jag faktiskt totalt sanningsenligt kan säga är den bästa kroppspeelingen jag testat! Yes, till denna dag har Andrea Olofsson, produktnörd utan dess like, inte testat någon bättre än REN Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish. Denna och ovanstående duschcreme ville jag testa mest för att de fått så fina omdömen i media, inte för att jag själv var så himla sugen. Vanligtvis tycker jag att denna typ av peelingar kan vara lite för riviga för min sköra snövitshud. Och ros är inte min favoritdoft (men för resultatet får man ju offra sig, inte sant?).

Jag använder dock peelingen på fuktad hud, man kan ha den på torr också men det anser jag blir för rivigt.

REN Moroccan Rose Otto Sugar Body PolishFina förpackningen

REN Moroccan Rose Otto Sugar Body PolishInsidan. Typ som mandelmassa. Fast med rosdoft. Rosmassa.

Jag har aldrig upplevt ett lenare resultat, så denna fenomenala kroppsskrubb får stanna.
Och mannen lär bli nöjd han med =)

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

 1. Hej Andrea,

  I vanliga fall använder jag Comfort Zone Skin Resonance Cream på vintern men nu har jag blivit mer nyfiken på Biodroga MD efter att jag blivit förälskad i deras fuktserum. Vilken creme i Biodrogas MDs sortiment är motsvarigheten till Comfort Zone Skin Resonance Cream?

  Kram Sandra

  1. Hejsan Sandra!

   Det finns ingen som är en direkt översättning skulle jag säga, men det finns absolut alternativ i Biodroga MD som motsvarar Skin Resonance. Berätta gärna lite mer om din hud så ska vi se till att hitta rätt =)

   Allt gott!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.