Fakta om hudvårdsmärken

Bytt är bytt del 1: Decléor

Bytt är bytt del 1: Decléor

Ja, det händer så himla mycket på skönhetshimlen just nu (iallafall med de märken jag jobbar med) så jag känner att en slags karta är på sin plats. Eller iallafall en uppdatering. Här kommer del 1 i följetongen:

Decléor Intense Nutrition

Decléor har kommit med en ny serie som heter Intense Nutrition. Serien är för riktiga torrisar, även de som är torra och känsliga. Så du som använt Nutridivine-cremerna hänvisas nu till Decléor Intense Nutrition Comfort Cocooning Cream. Även Aromessence Angelique samt Baume Angelique har utgått och ersatts med Decléor Aromessence Marjolaine Nourishing Night Balm   samt Decléor Aromessence Marjolaine Nourishing Serum.

I Intense Nutrition-serien samt Marjolaine-produkterna är det nya ingredienser samt en uppdaterad formula. Så här skriver Decléor själva om serien:

”Serien är baserad på växtingredienser som tål allt från stark kyla till stark värme. Serien passar för en torr, mycket torr och känslig hud som utsätts för yttre miljöpåverkan. I kallt och torrt klimat behöver vi extra skydd och vård till huden – dessa behov möter Decleors nya serie INTENSE NUTRITION!

Huvudeffekter för serien

1. Ger FUKT, NÄRING och SKYDD
2. Reparerar och LUGNAR
huden omedelbart
3. BOOSTAR den lipida syntesen och STÄRKER hudens barriär (den hydrolipida hinnan)

DECLÉOR har valt essentiell olja från mejram för dess kraftigt närande egenskaper. Denna essens innehåller en hög konsentration av den kraftfulla molekylen Gamma-terpin som stimulerar generna i cellerna till att:
– Öka lipidsyntesen
– Stärka hudbarriären
– Aktivera återfuktningsprocessen

Serien innehåller växtessenser, växtoljor och naturliga växtextrakt som jobbar i synergi med huden för intensivt vårdande effekt. Återuppbygger hudbarriären, fukt, näring och skydd för en torr hud”.
Låter gött va?

Såhär ser två av produkterna ut på nära håll, och den största skillnaden tycker jag är att cremen fått ett lyxigare utseende med ett lock i ”guld”.

Decléor Aromessence MarjolaineDecléor Intense Nutrition

Sammanfattning för den som inte hängde med riktigt: Aromessense och Baume Angelique finns inte längre, nu är det motsvarande Marjolaine som gäller. Nutridivines två cremer finns inte längre, det är bara en nu som i konsistensen är någonstans mellan de två föregångarna.

Ny formula, men de som använt motsvarande produkter tidigare tror jag inte kommer bli besviken.

Trevlig fredag!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.