I Andreas liv...

Glad lucia från oss på Hudoteket!

Glad lucia från oss på Hudoteket!

Jag ÄLSKAR lucia! Jag ÄLSKAR stämsång! Jag ÄLSKAR luciatåg, lusselelle och allt vad det innebär. Mina kollegor däremot…De ÄLSKAR att klä ut sig och så får det gärna vara ett tävlingsmoment med i det hela också. Så japp, idag går Hudotekets Lussemaskerad av stapeln och titta vad fina alla är! Det är gänget på Hudoteket Webshop som utsatt oss för detta, tjejerna på salongen har lite svårt att massera i snögubbeoutfit 🙂  Vi har allt från lussekatter, tomtenissor, renar, snögubbar, granar, lucior och även det gamla paret som är och tittar på sitt barnbarn. Alltså, jag älskar detta. Vi var även inne hos våra grannar och tipptappade, både personal och kunder blev glatt överaskade.

Från oss alla, till er alla, en riktigt fin lucia!

Andrea som lusse

Jag bjur på den här också…Det har varit en hektiskt vecka för min del så min syrra fick fria händer att styra upp min outfit. Och detta blev resultatet! =)

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.