HudvårdMakeup

Har du haffat en skönhetskalender ännu?

Har du haffat en skönhetskalender ännu?

Om inte, kolla hit! Jag har samlat tre skönhetskalendrar som inte går av för hackor. Det är ju en av de bästa sakerna med december (förutom stämsång på lucia och lussebullar med mandelmassa och pärlsocker), en julkalender med en massa överraskningar från skönhetsvärlden i. De tre som jag tagit fram här har något unikt i sig (så ja, man kan alltså ha flera 😉 ), och är alla olika. Läs vidare för att höra om det bästa med varje kalender!

Babor Adventskalender 2017

skönhetskalender 2017, skönhetssnack.se IMG_9442

Detta är ju en goding som återkommer varje år, här får man en ampull varje dag i 24 dagar fram till jul. Och det som är så käckt med det är att man kan kombinera ampullerna till vilken annan hudvård som helst. Babors ampuller är ju helt lövely, jag har skrivit ett helt inlägg om dem och om hur man använder dem här>.

bareMinerals Box of Wonders 24 Days of Surprises

skönhetskalender 2017, skönhetssnack.se IMG_9448

BareMinerals kalender innehåller en härlig blandning av hela deras stora sortiment, båda makeupen och hudvården. Innehållet är mest skuggor, mascaror, läppglans och dylikt som kan användas av alla. Detta är nog den snyggaste kalendern av dem alla faktiskt, guldigt och härlig, med både rosett och luckor.

Bioline Christmas Calendar 2017

Det här är andra gången som Bioline har en julkalender och de har ett annorlunda tänk i sin variant. Där har du åtta luckor, och i varje lucka får du tre produkter ur samma serie som du kan använda ihop under några dagar för att verkligen känna av hur serien fungerar, doftar och känns. Så här öppnar du en lucka var tredje dag, men i gengäld får du produkter som passar ihop.

Sådär mina vänner, där har ni tre fina alternativ. Antingen kan man ha någon eller allihop tillsammans om man ÄLSKAR skönhetskalendrar 😉

Kram!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.