HudvårdMask

Fredagsmask signerad Sisley

Fredagsmask signerad Sisley

Söndagsmask i all ära, men de senaste veckorna har jag börjat lägga fredagsmask. Det är något särskilt med att ta några extra minuter för sig själv på fredagmorgonen med lite go fredagsmusik för att ladda upp ordentligt inför helgen. Och visst är det extra trevligt med riktigt strålande hud till helgen? Imorse använde jag en ansiktsmask och en ögonmask från Sisley som jag ska berätta mer om i detta inlägg, för Sisley är verkligen så grymma på masker.

Sisley_radiantglowexpressmasque

Radiant Glow Express Mask

Låt mig presentera Radiant Glow Express Mask. Detta var den första produkten som jag provade från Sisley och gjorde att jag fortsatte deras produkter en efter en, för att inse att det är ett väldigt jämnt märke gällande kvalitet och resultat. Maskerna är de extra kända för, och denna mask rengör och ger en fin lyster. Vit och röd kaolinlera, lakritsrot och eteriska oljor är det som gör jobbet i masken. Perfekt att lägga innan makeup, då sitter den som en smäck! Vi rekommenderar gärna brudar att lägga den här på morgonen samma dag som bröllopet äger rum för bästa resultat.

Sisley_radiantglowexpressmasque_on

Notera dock följande: Masken ska inte läggas som en tunn hinna, för då kommer den torka och kännas stram och obehaglig. Nej, generöst och moffigt ska det vara, som på bilden nedan (syns inte på mitt ansikte tror jag men det är moffigt) ungefär. 3-5 minuter och tvätta av. Snygg som satan är resultatet (ja, om jag får säga det själv, möhö). Grymt bra med en mask som går snabbt att få av och på, för det finns ju begränsingar för hur mycket tid man (tidigt en fredamorgon).

Läs mer om masken här här>

Sisley_eyecontourmasque

Sisley Eye Contour Mask

Den rosa masken ska man inte ha kring ögonen, så där använder jag Sisley Eye Contour Mask. Den brukar jag lägga när jag känner mig torr, på gränsen som till silkespapper under ögonen, trött, har påsar eller mörka ringar (eller kanske rubbet) kring ögonen.

Sisley_eyecontourmasque_on

Normalt applicerar ett lite tjockare lager än när jag använder ögoncreme (dock inte så tjockt som på bilden) som jag låter sjunka in och sedan tar jag bort eventuellt överflöd på en bomullstuss eller pappersbit. Alltså inget tvätta av Vill man använda den på natten går man helt sonika och går och lägger sig, på morgonen ser man ut som att man sovit tio år. Och det är ju tacksamt. När jag lägger den tillsammans med en lermask vill jag däremot tvätta av hela ansiktet ordentligt så jag inte har kvar några rester, och då åker den här av också automatiskt.

Dessa två tillsammans är en riktig powerduo som jag rekommenderar om du vill bli supersnygg supersnabbt!

Snart ska jag hämta upp min kärlek på stationen och han har med sig reeeeekor. Det ser ut att bli en bättre fredag =) En trevlig helg önskar jag dig!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.