Eyeliner/kajalLäpparMakeupMascara

By Terrys vårlook Happy Glow

By Terrys vårlook Happy Glow

 

Jag älskar våren på makeupfronten, då kommer det ofta mycket ljusa och skira och glada produkter. Jag glatt, det kan man minst sagt säga att By Terry har det. De har till och med döpt sin vårkollektion till Happy Glow. 

By terry happy glow press

För ett tag sedan fick jag ett pressutskick från By Terry med produkterna i vårlooken, och de sticker verkligen ut med betoning på glada! =) Idag tänkte jag visa hur produkterna ser ut med swatches .

Makeup våren 2016- Happy Glow

By Terry Happy Glow Gren Galaxy Mascara

Mascara Terrybly- Green Galaxy

Först ut har vi den här mascaran, Mascara Terrybly i nyansen Green Galaxy. Vissa kan säkert bli nostalgiska av denna gröna färg på mascara, men det är i högsta grad tillbaka. Antingen använder man den ensam eller ovanpå en svart mascara för lite extra intensitet.

Just Mascara Terrybly, som sorten heter, har en formula som fungerar som ett fransserum. Det aktiverar fransarnas tillväxt på lång sikt och ger dem näring från rot till topp. Den närande, stretchiga konsistensen ger en glansig finish som inte fäller. Detta gäller för alla nyanser.

by terry ombre blackstar limited edition

Ombre Blackstar

I Happy Glow kommer även två nya nyanser av ögonskuggorna Ombre Blackstar, som är mindre glittriga än de befintliga i sortimentet. Nude Milky Way är en pärlemorskimrande elfenbensvit nyans som jag tycker är toppen att använda som highlighter under ögonbrynen, i ögonvrån eller som basskugga på hela ögonlocket.

by terry happy glow ombre blackstar_by terry happy glow ombre blackstar swatchesDessutom har de lanserat nr 17-Bubble Glow som enligt By Terry är en ”marmorerad rosa, mjuk som en marshmallow”. Jag skulle beskriva den som en gammelrosa.
By terry happy glow white wish pen

By Terry Crayon Khol Terrybly Eye Pencil 16 White Wish

En vit kajal ingår också i Happy Glow, och den heter By Terry Crayon Khol Terrybly Eye Pencil 16 White Wish. Den kan man lägga på vattenlinjen, men det är också tänkt att man ska ha den runt ögonen à la Twiggy på 60-talet.

By Terry White Wish Limited Edition

Den ger rejält med färg, så ska man använda den på vattenlinjen bör man vara lätt på handen.

BY terry happy glow baume de rose pots

By Terry Baume de Rose Nutri-Couleur

Och slutligen till mångas glädje två nya nyanser av Baume de Rose. En som är mer varm och persikofärgad, By Terry Baume de Rose Nutri-Couleur 7 Coral Stellar, och en som är lite lilablå, By Terry Baume de Rose Nutri-Couleur 8 Mauve Moon.  Se nyanserna nedan. Baume de Rose är en av By Terrys ikoniska produkter och är ett läppbalsam, och originalprodukten är ofärgad.  Det är gjort av vax av ros och pastellolja som ökar cellförnyelsen. De lugnande och reparerande krafterna hos sheasmör lämnar läpparna med en känsla av härlig smidighet, medan ceramider och E-vitamin hjälper till att skydda och stärka det känsliga läppområdet mot ålderstecken.

by terry happy glow swatches 3

Och här måste jag säga det som jag vet att många tänker. Ja, den är lila. Väldigt lila. Personligen passar jag bäst i den mer korallfärgade, men min kollega Teodora som har lite olivfärgad hud var så himla fin i den. Det som livar upp den ena kan ta död på en annan helt enkelt 😉

By terry happy glow baume de rose swatches 2

Jag har fotat lite olika swatches i olika ljus.

By terry happy glow baume de rose swatchesNotera- här jag jag lagt ett ganska ordentligt lager för att man ska se färgerna ordentligt, men när man tar på läppen så blir ju inte färgen riktigt lika stark.

En liten men naggande god kollektion av By Terry får jag säga som sammanfattning.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.