BehandlingarHudvårdMakeup

Före och efter Bioline Primaluce!

Före och efter Bioline Primaluce!

Lisa Hallberg är kund hos Hudoteket och nedan kan du läsa hennes egen historia om hur Bioline Primaluce-behandlingar och produkter gjorde underverk för hennes hud. Se även fantastiska före och efter bilder på hur Lisas hud har förändrats och förbättrats! Det här är ett strålande exempel på att kontinuerliga hudvårdsbehandlingar i kombination med rätt hemmaprodukter faktiskt ger dig en ren, vacker och frisk hud! Stort tack Lisa för att du ville dela med dig av din berättelse!

”Under tonåren hade jag en del acne, men den läkte ut självmant strax efter jag fyllt tjugo. Vid 28 började jag plötsligt få ökad acne, framförallt kring menstruation och ägglossning. Stress i arbetet gjorde inte saken bättre. Mestadels var det stora, djupa bölder som kunde ta bortåt två veckor att få bukt med, och som lämnade fula ärr efter sig. Min självkänsla påverkades i ganska hög grad, det kändes inte roligt att som snart trettioåring ha återfått samma hudproblem som jag hade när jag var femton. Jag experimenterade friskt med krämer och naturläkemedel som skulle ge vacker hud; jag prövade aktiva krämer från apoteket – även receptbelagda sådana som jag fick utskrivna av hudläkare – men det var pengar i sjön. Effekten uteblev helt, och huden blev dessutom glåmig och matt; därtill var de aktiva substanserna i vissa av apoteksprodukterna så starka att de blekte stora fläckar på sängkläderna.

Jag vände mig till Hudoteket och fick en tid hos Frida, som bland annat arbetar med Biolines produkter. Hon rekommenderade mig produkter ur Biolines Primaluce-serie och jag började gå på regelbundna AHA-penslingar. Det tog bortåt två månader från första penslingen men därefter kunde jag gradvis märka en förbättring.

Våren bjöd på en resa till Rom över första maj och värmen gjorde att makeupen inte klarade trycket från heldagspromenader i solgass. Någonstans under den veckan insåg jag att jag faktiskt inte behövde min foundation längre, plötsligt räckte det med lite concealer över de mest ilsket framträdande ärren och ett transparent puder över.  Den lyckan var stor – att plötsligt inte behöva lägga så mycket vikt vid huruvida sminket satt där det skulle eller inte.
Väl hemma i Sverige kom sommaren och jag kunde snart begränsa concealer-användandet till de vanliga gamla ringarna under ögonen.

Nu har jag använt Biolines Primaluce-serie dagligen i ganska exakt ett år och jag går fortfarande till Frida en gång i månaden för antingen AHA-pensling eller portömning, men min hy ser bättre ut än någonsin och jag sätter stort värde i den lugna, avkopplande stund som ett besök på Hudoteket ger.  Vid ägglossning dyker det fortfarande upp någon enstaka finne, men om jag avhåller mig från att klämma och smörjer med ”dutten” (Sans Soucis ”Anti Blemish Stick”) på kvällen och Comfort Zones ”Active Pureness Corrector” dagtid är blemman borta på mindre än 48 timmar.

Kompetensen, professionaliteten och bemötandet är svårslaget på Hudoteket, och jag är oändligt tacksam mot Frida och hennes kolleger för all hjälp jag fått!”

Lisa hud innan hon påbörjade sina behandlingar på Hudoteket

Lisa efter behandlingar (utan makeup)

Lisa efter sina behandlingar med en en vacker vardagsmakeup med Pürminerals hyllade mineralmakeup

 

Ytterligare en bild på Lisas fantastiska resultat efter behandlingarna och sin fina makeup!

Lisa fick sin makeup lagd av Hudotekets hudterapeut Frida som gjort alla behandlingar på Lisa samt tipsat om hemmaprodukter.

Nedan följer en lista på de produkter som Frida använde till Lisas hud:

Foundation – Pür 4 in 1 Pressed Mineral Makeup Porcelain

Solpuder – Pür Mineral Glow

Rouge – Pür Châteu Cheeks Powder Blush Kinky 

 

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

5 kommentarer

    1. Visst blev hon? 🙂 Helt fantastiska resultat! När man väl hittar rätt är det så himla värt det 🙂
      //Mvh Sofia, webshopsassistent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.