Tävling

Tävling: Vinn peelingmask från Murad!

Idag har vi vår invigning av Hudoteket i Värnamo, så otroligt kul! Hoppas någon av er läsare har haft möjlighet att åka dit och kika, testa på en behandling och fynda produkter till kanonpriser. Om inte annat så är det öppet till kl 19 ikväll, så passa på att ta en titt vettja! 😀

För att fira Hudotekets utökande till Värnamo lite extra tänkte vi ha en tävling här i bloggen! 3 st lyckligt lottade kommer att vinna den allra senaste nyheten från Murad, nämligen den exklusiva och otroligt effektiva peelingmasken Intensive-C Radiance Peel! Vi fick hem den så sent som igår så den är rykande färsk 😉 Lite längre ner i inlägget kan du läsa mer om maskens fördelar och egenskaper.

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på följande fråga:

Ungefär hur många invånare har Värnamo Kommun för tillfället?

 1. ca 32 000 invånare
 2. ca 33 000 invånare
 3. ca 34 000 invånare

Skicka ditt svar, namn, adress och telefonnummer till sofia@hudoteket.se senast måndagen den 18 mars. Den 19 mars meddelar vi vilka som har vunnit!
Lycka till 😉

Murad Environmental Shield Intensive-C Radiance Peel

För vem? För mogen och/eller pigmenterad hud.

Egenskaper: Intensive-C Radiance Peel är en peelande ansiktsmask som arbetar intensivt anti-age och motverkar hudåldrande som orsakats av miljön och yttre påfrestningar (som exempelvis solen, föroreningar och stress). Med hjälp av aktiva ingredienser ljusar peelmasken upp huden, minskar hyperpigmenteringar, ger en vacker lyster och tar omedelbart fram en klarare och mer ungdomligare hud. Detta lyckas den med genom att exfoliera bort mörka, skadade hudceller samtidigt som den förser huden med skyddande antioxidanter. Du får en ungdomligare och slätare hud som strålar av liv!

Fördelar:

 • minskar pigmentering
 • motverkar ålderstecken
 • ger lyster
 • mjukgör
 • återfuktar
 • gör huden klarare
 • slätar ut linjer och rynkor
 • ökar elasticiteten

Aktiva ingredienser:

 • Glykolsyra – Exfolierar huden för att ge en ökad cellförnyelse av mörka, förstörda celler samt för att ta bort redan döda hudceller och ge en fin hudstruktur.
 • Vitamin C och indiskt fikon – Skyddar mot fria radikaler samtidigt som det ger huden en fin lyster och klarhet.
 • Myrtenexktrakt – Stödjer kollagenet för en ökad elasticitet.

Användning: Används 1-2 ggr/vecka på rengjord hud. Massera in över ansikte, hals och decolletage (undvik ögonområdet). Man kan uppleva en lätt pirrande känsla i huden. Låt produkten sitta på i 10 minuter. Skölj av med varmt vatten, gärna med hjälp av en tvättlapp. Följ med eventuellt serum/behandlande produkt samt en återfuktande creme från Murad.

Storlek: 50 ml

Hudotekets glada och inspirerande VD, hudterapeut Lena Hallbäck-Olofsson, bjuder in er alla till invigningen för Hudoteket i Värnamo. Kom och fira med oss! =)

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.