HudvårdMakeupTestat

Exuviance Concealer- trolleri på tub!

Exuviance Concealer- trolleri på tub!

Ja, det är verkligen sant. Jag var på ansiktsbehandling för ett par dagar sedan, inklusive portömning. Efteråt var vissa ställen i ansiktet röda, och behövde läkas. De partierna vill man inte bara lägga vanlig concealer på, här behövs något med krut i (och med bra täckningsförmåga). Då lägger jag på Exuviance Concealer på dagen, för den både täcker helt grymt bra, samt verkar lugnande, läkande och behandlande. Så man kan även ha denna på plitor och finnar som man vill ge en match.

Jag använder Exuviance Concealer Light men det finns även i Exuviance Concealer Sand och Exuviance Concealer Beige. På natten kan man använda Exuviance Blemish Treatment Gel, men själv använder Sans Soucis Aqua Clear Skin Spot Off Anti-Blemish Stick. Den är helt utan syror och kan användas tillsammans med vilket märke som helst.

Exuviance ConcealerJa, min har varit med ett tag. Den är ganska dassig på utsidan. Men så älskad i allafall. Så bra är den!

Det var dagens bästa tips på kombo när du vill behandla plitor och ha ett flawless face samtidigt =)

Gokväll!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

 1. Jag har en fundering om vad du tror kan passa min hud för att få bort röda fläckar efter finnar inombordsacne. Har bland hy m lite röda kärl runt näsa. Får då och då stora inombordsknölar som tar tid innan de försvinner, en del svarta porer runt näsa o haka. Ibland finnar. Just nu har jag sen en månad ca Beaute PS cleanser alt Micellaroil, morgnar BPs serum, sen Elisabet Arden PRO solskydd, kvällar BPs kräm metamorfhose. Alltid EA ögonkräm, ett par ggr i veckan mask m fukt alt lermask fr Decleor. Men vad kan läka acneärren bäst?

 2. Hej Andrea,

  Jag har ett återkommande problem, att hitta en flytande foundation som inte är för rosa eller för gul samt inte för mörk. Jag har mineralpuder i rätt nyans som jag älskar men ibland saknar jag en flytande foundation, särskilt när man ska på fest eller middag och vill vara lite extra tjusig. Min skandinaviska hud är mycket ljus med en neutral till lätt gul underton. Huden i sig är en känslig blandhud som tenderar att vara uttorkad. Det är viktigt att makeup och cremer är fria från parfym då min hud är reaktiv och gillar att ställa till med oreda om jag låter något härligt doftande nudda min hud. Känner du till någon bra flytande foundation som inte får en att se ut som en rosa/orange oompa loompa?

  Kram Sandra

  1. Hejsan!

   Förstår ditt problem, och nyanser är ju extra tricky när det gäller flytande foundations. Mineralfoundations i pulverform tycker jag anpassar sig lite bättre till hudtonen.

   Spontant skulle jag säga bareSkin från bareMinerals. Den ger ett ganska matt resultat, är parfymfri och finns i flera nyanser. Själv pendlar jag mellan nr 1 och nr 2 där, och tror de samma skulle passa för dig.

   En annan favorit som ger ännu mer täckning och sitter som berget är Jane Iredales BB-cream. Där tror jag nyans BB3 skulle passa bra för dig. Även Pürminerals CC-cream i nyansen light tror jag skulle kunna passa.

   Många varianter faller bort då de antingen har för mörka nyanser eller har parfym/doft i sig. Jag har tagit de varianter med lite mer täckning och hållbarhet, då du skriver om fester =) Vill man ha lättare alternativ finns det fler alternativ. Hojta i så fall!

   Mina kollegor skickar gärna prover till dig kostnadsfritt, kontakta gärna dem på webshop@hudoteket.se alt 036-34 45 62 så hjälper de dig.

   Lycka till!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.