EventsHårvård

Finfläta på Clarins-kväll

Finfläta på Clarins-kväll

För någon vecka sedan var jag och några av mina kollegor på en spännande kväll med Clarins som de hade tillsammans med Björn Axén. Superintressant, och jag fick lära mig mycket om vårens nyheter.

clarins bjorn axen eventVi har ju precis snackat om en del om dem, så jag ska faktiskt tipsa om en annan grej.

Andrea Olofsson Clarins Event HairKolla in flätan jag fick till! Magiskt snygg tycker jag, om jag får säga det själv (sov sittandes två nätter efter).

Vad behövs för att fixa denna frilla?
1. En st. Elin- Hudotekets Grafiska Formgivare, frisör och flätproffs. Jag kan göra liknande grejer själv (om jag får tillgång till backspegel), men långt ifrån såhär nice.

2. Mängder av Davines Hair Refresher Dry Cleansing Mist (för att få lite volym och stadga i mitt fjösiga hår)Davines More Inside Strong Hold Hairspray, och hårnålar!

Andrea Olofsson Clarins Event Hair twoOch ser ni spegeln jag håller i…Den var till för att man skulle se sitt ansikte i olika åldrar. Se rakt in i spegeln= just nu.
Luta huvudet bakåt och titta in i spegeln= För tio år sedan.

Och så rysaren…luta huvudet framåt= Ditt face om tio år. Joråsåatte…tur att man sköter sig 😉

clarins evening hudoteket girlsFrida, Linn, Athra, Angelica och Rebeca verkar ganska nöjda med nuläget.

clarins event hudoteket girls mirrorAnnat lät det sen =)

bjorn axen Lina Ressner EducationLina Ressner, Utbildningsansvarig på Björn Axén, visade många tips och trix. Kul!

I skrivandes stund sitter jag på tåget på väg till Stockholm för research, intervjuande och inspiration. Kan säga att det handlar om skönhet, samt en annan bransch som är (nästan) lika skoj!

Kram och hej

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.