Hudvård

Dagmar <3 Decléor ger till välgörenhet

Dagmar

Decléor gör även i år ett uppskattat samarbete med modehuset House of Dagmar. Denna gång fungerar det så att man köper Decléors stjärnprodukt Aromessence Neroli, så får man en necessär signerad Dagmar på köpet innehållandes en massa trevliga produkter. De har valt att kalla necessären Decléor Skincare Superstar Kit Dagmar.

dagmar for decleor

Om du någon gång ska testa Decléors produkter så är det nu! Inte bara för ovan nämnda anledning, utan för att det går 5 kr från varje såld necessär till Unicef, vilket är väldigt bra i dessa tider. Eller i alla tider.

decleorunicef_af2

Det kan verka futtigt med 5 kr, men många bäckar små… =)

Dagmar Decleor bag aw 2015Snygg, stor necessär. Man får plats med normalstorlek av grejer! Det vet jag, jag pendlar =) Insidan är plastad så man enkelt kan skölja av den.

Detta innehåller necessären:

  • Decléor Hydra Floral Aromessence Néroli Essential Serum, 15 ml (ordinarie storlek): 100 % naturligt aktivt växtbaserat koncentrat av djupverkande essentiella oljor för alla hudtyper. Aromessence Neroli lugnar huden och förebygger ytliga blodkärl. Ger även näring och dämpar svullnader. Detta koncentrat kombinerar essentiella oljor som både lugnar huden och verkar revitaliserande och föryngrande. Trött, glåmig hud återfår sin friska lyster. Förebygger också linjer och oelastisk hud. Penetrerar snabbt ned i huden där den renar vävnaderna och stimulerar cellförnyelsen, vilket ger huden en frisk lyster. Stärker huden mot yttre påfrestningar, har svullnadsdämpande verkan samt förebygger couperoser och pigmentfläckar. Aromessencen förbereder huden och intensifierar effekten av efterföljande produkter. Då Aromessence Neroli används tillsammans med fuktighetscremen Hydra Floral tredubblas fuktighetsnivån i huden.

  • Decléor Hydra Floral Multi-Protection 24hr Moisture Activator Light Cream: Lätt dagcreme som verkar intensivt fuktighetsgivande i 24 timmar samtidigt som den skyddar huden mot fria radikaler och föroreningar.
  • Decléor Hydra Floral Multi-Protection Ultra-Moisturising & Plumping Expert Mask: Djupt fuktgivande och upplumpande ansiktsmask som ger en intensiv fukteffekt på bara 10 minuter. Masken fyller ut och reducerar fina linjer, plumpar upp huden och fyller den med fukt samt motverkar fuktighetsförlust. Den har en silkesmjuk cremekonsistens som omvandlas till en len, lättabsorberad olja när den masseras in, vilket gör att de aktiva ingredienserna enklare kan tas upp av huden. Masken stärker och bygger upp hudbarriären, verkar renande och lugnande samt ger huden en fantastisk lyster.
  • Decléor Aroma Cleanse Phytopeel Natural Exfoliating Cream: Växtbaserad peelingcreme med mask-karaktär (utan peeling-korn), baserad på grön lera och essentiella oljor. Phytopeel exfolierar döda hudceller och orenheter vilket förfinar hudytan och gör den jämnare, samt ger en frisk, klar lyster. Verkar lugnande och renande som en ansiktsmask.
  • Decléor Aroma Cleanse Alguaromes Toning Shower & Bath Gel: Frisk och uppiggande bad- och duschgel som stimulerar hela kroppen och främjar cirkulationen. Den är dessutom stärkande för huden och sätter igång cellförnyelsen. Idealisk för morgontrötta!

Dagmar for decleor insideFick inte med duschgelén på bilden, den hade syrran snott till badkaret. Strykande åtgång när man använder den som uppfriskande badskum.

Hela necessären är som sagt uppbyggd kring Aromessence Neroli, detta ikoniska fuktserum. Jag har skrivit en guide om hur man bäst använder sin aromessence och hur man använder den, läs gärna den här>.

Kram!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.