Hudvård, Testat

Ann-Sofie hyllar M Picaut Swedish Skincare!

Mette Picaut

Jag heter Ann-Sofie Rudström och är butiksansvarig på Hudoteket. Idag gästbloggar jag! Liksom de flesta av mina kollegor älskar jag att prova de härliga varumärken vi har i vårt sortiment och nu vill jag dela med mig av min upplevelse av Mette Picaut´s prisbelönta hudvårdsserie M Picaut Swedish Skincare.

Jag är 40 år och har en normal till torr hud. Jag var på jakt efter en anti age-serie som har en kraftfull och synbar effekt och som ökar lystern och fuktbalansen i huden. I beskrivningen om Mette Picaut’s produkter står det att de ska ”ge en tydling minskning av fina linjer och rynkor redan efter 2 månaders användning enligt kliniska tester”. Jag bestämde mig för att ge Mette Picaut’s produkter en ärlig chans och har nu testat dem under 8 veckor.

Jag är så glad att kunna meddela att det som Mette Picaut beskriver faktiskt stämmer! Min hud har fått en fantastiskt lyster och jag känner mig ren, återfuktad och upplever att mina fina linjer har blivit färre! Min hudton känns jämnare och jag känner att huden är i 100% balans! Om jag måste välja en personlig favorit är det den fantastiska Precious Oil, ett anti age-serum som verkligen ger skäl för sitt namn. För dig som är på jakt efter en hudvårdsserie som arbetar på djupet och ger synliga resultat kan jag varmt rekommendera M Picaut Swedish Skincare!

Välkommen!

Till produkterna >>

//Ann-Sofie, Butiksansvarig

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

1 Kommentar

  • Svara Sveriges största salong firar 40 års jubileum! | 16 oktober, 2012 at 15:32

    […] Hudoteket är Sveriges största hudterapeut salong, med väldigt vackra lokaler. Och supertrevlig personal. Om du vill läsa mer så finns det här: http://blog.hudoteket.se/?p=435 […]

  • Skriv en kommentar