HudvårdTestat

Ann-Sofie hyllar M Picaut Swedish Skincare!

Ann-Sofie hyllar M Picaut Swedish Skincare!

Jag heter Ann-Sofie Rudström och är butiksansvarig på Hudoteket. Idag gästbloggar jag! Liksom de flesta av mina kollegor älskar jag att prova de härliga varumärken vi har i vårt sortiment och nu vill jag dela med mig av min upplevelse av Mette Picaut´s prisbelönta hudvårdsserie M Picaut Swedish Skincare.

Jag är 40 år och har en normal till torr hud. Jag var på jakt efter en anti age-serie som har en kraftfull och synbar effekt och som ökar lystern och fuktbalansen i huden. I beskrivningen om Mette Picaut’s produkter står det att de ska ”ge en tydling minskning av fina linjer och rynkor redan efter 2 månaders användning enligt kliniska tester”. Jag bestämde mig för att ge Mette Picaut’s produkter en ärlig chans och har nu testat dem under 8 veckor.

Jag är så glad att kunna meddela att det som Mette Picaut beskriver faktiskt stämmer! Min hud har fått en fantastiskt lyster och jag känner mig ren, återfuktad och upplever att mina fina linjer har blivit färre! Min hudton känns jämnare och jag känner att huden är i 100% balans! Om jag måste välja en personlig favorit är det den fantastiska Precious Oil, ett anti age-serum som verkligen ger skäl för sitt namn. För dig som är på jakt efter en hudvårdsserie som arbetar på djupet och ger synliga resultat kan jag varmt rekommendera M Picaut Swedish Skincare!

Välkommen!

Till produkterna >>

//Ann-Sofie, Butiksansvarig

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.