Hudoteket tipsar

Hudotekets nya hälsorådgivare Fia!

Jag vill presentera Hudotekets nya hälsorådgivare, Ann-Sofie ”Fia” Holmquist! Fia har arbetat med friskvård och viktminskning i 10 år och har ett eget passionerat intresse för kost och träning. Hon är utbildad i näringslära via Hälsokostrådet i Stockholm och är diplomerad hälsorådgivare. Fia erbjuder dessutom den spännande nyheten Hårmineralanalys på Hudoteket som du kan läsa mer om här.

Med vår hälsorådgivning får du hjälp med att starta upp en förändring som leder till att du mår bättre och trivs bättre med dig själv. En hälsosam viktminskning kräver kunskap, planering och vilja. Konsten att hålla en målvikt kräver mycket eftertanke och motivation!

Boka ett Kom-i-formpaket hos Fia. Tillsammans arbetar ni för att nå din målvikt och Fia finns där för dig med redskapen, kunskapen och en spark i rumpan! Mer information om Hudotekets hälsorådgivning >>

Du möter dessutom Fia i Hudotekets butik där hon arbetar med kundrådgivning, makeup, försäljning och inköp.

 

//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.