Hudoteket tipsarHudvård

Ny peeling-favorit!

Jag måste dela med mig av min senaste favorit, Microdermabrasion från Dr Brandt. Jag har hört en del om den här prisbelönta peelingen, bland annat från flera av mina kollegor på Hudoteket som fullkomligt älskar den, så nu var det dags att testa!

Jag är ganska torr på vissa partier i ansiktet och behöver peela huden ordentligt ett par gånger i veckan. Vanligtvis använder jag den här produkten från Dermalogica, som länge har varit min favorit, men jag måste säga att Microdermabrasion känns minst lika bra! Direkt efteråt upplevde jag att huden fick en jätte fin lyster och jag kände mig både ren och återfuktad på samma gång!

Jag rekommenderar peelingen varmt, den är visserligen ganska dyr men jag förstår varför den har vunnit priser för sin unika formula, den är verkligen grymt bra. Kombinationen av magnesiumoxid-kristaller som polerar huden med kamomill och aloe vera känns så skön mot huden och peelingen ska på sikt reducera fina linjer. Vad mer kan man väl önska sig av en peeling än att den tar bort döda hudceller, lämnar huden återfuktad med ny lyster samt reducerar fina linjer?!

Mer information om produkten hittar du här

 

//Ida, Marknadsansvarig 

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.