HårvårdHudoteket tipsarHudvård

Hudotekets klassiker!

Här på Hudoteket har vi några väl valda produkter som är våra storfavoriter. Det är saker som vi rekommenderar till alla våra kunder, bara för att vi tycker att de är så himla bra. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av dessa här på bloggen, så att ni som inte har fått chansen att besöka oss också kan ta del av dessa klassiska produkter och tillbehör som är typiska för Hudoteket. Varsågod!

Sans Soucis Aqua Clear Skin Anti-Blemish Stick (”Dutten”)
De flesta som någon gång har varit på ansiktsbehandling hos oss har blivit rekommenderade den så kallade ”dutten”. Det är den ultimata ”första hjälpen”-behandlingen för finnar och blemmor, med en pensel som duttas direkt på orenheterna – därav smeknamnet. Den har varit med ända sen starten och får blemmor och andra orenheter att snabbt och säkert avta. Den innehåller aktiva ingredienser som verkar sammandragande, rengörande, antiinflammatoriskt och lätt uttorkande på finnen. Så fort du får minsta antydan till en finne ska du dutta på lite med penseln på den, så motverkar du effektivt att den blir större eller bryter ut. Ett absolut måste i allas badrumsskåp!
Läs mer här >>

Sans Soucis Tvättsvampar
Tvättsvampen använder du för att snabbt och effektivt få bort all rengöring, makeup och smuts i ett svep – utan att behöva skölja med vatten flera gånger om. Du börjar med att rengöra ansiktet med din vanliga rengöring. När du sedan vill skölja av rengöringen börjar du istället med att blöta en tvättsvamp. Krama ur den så att den bara är lite fuktig, och dra den över hela ansiktet och halsen. Skölj av svampen, krama ur och ställ den att torka. Sedan brukar jag skölja en gång med vatten bara för att säkert få bort allt. Jag skulle inte vilja leva utan min tvättsvamp då den gör hela rengöringen så mycket smidigare. Man känner sig verkligen helt ren! Ett hett tips.
Läs mer här >> 

Lactiplus
Lactiplus är ett mjölksyrapreparat som fyller på med goda bakterier (probiotika) i tarmen så att matsmältning och näringsupptag fungerar som de ska. Dessutom innehåller Lactiplus föda för de här bakterierna (prebiotika). Det är en viktig ingrediens för att de goda bakterierna ska kunna föröka sig och tränga undan de elaka bakterierna och hindra dom från att bli fler. En dagsdos Lactiplus innehåller 5 miljarder goda mjölksyrabakterier från 6 olika bakteriestammar. Detta kosttillskott ger balans till magen, vilket är välgörande för hela kroppen. Har man till exempel problem med acne och orenheter så kan obalans i magen vara en bov, och då är Lactiplus den perfekta räddningen. Lactiplus gör även att du kan tillgodogöra den näring som du får i dig.
Läs mer här >> 

Maybritt Krewald’s ekologiska oljor och aroniajuicer
Maybritt Krewald är en oerhört inspirerande kvinna och vi blir lika glada varje gång hon kommer till oss på Hudoteket! Jag tror att nästan alla Hudotekets anställda använder hennes produkter och produkterna är även otroligt populära hos våra kunder. Det roliga är att alla har upplevt olika effekter av dem: ett par stycken har tappat i vikt, några har fått finare hud, många har fått ny energi och ork och de flesta upplever att immunförsvaret blir starkare. Själv märker jag att mina envisa plitor på armarna försvinner, vilket inga cremer eller peelingar har lyckats göra. Fantastiskt!
Maybritt Krewald erbjuder exklusiva, 100% ekologiska fröoljor och aroniajuice som ger dig inre balans och energi. De är välgörande under viktminskning, trötthet, förkylning och innan träning. Med dagens miljöpåverkan och människors stressnivå anses produkterna som ett absolut ”need to have”.
Läs mer här >> 

Matrix Total Results Amplify Proforma Hair Spray
Ett oerhört populärt hårspray som ger en kraftfull stadga med ett extra lyft och en oslagbar volym som varar länge. Proforma Hairspray torkar otroligt snabbt, ger glans och håller frisyren på plats hela dagen. Dessutom skyddar den effektivt frisyren mot vind och luftfuktighet. Det absolut bästa hårsprayet enligt mig! Gör att frisyren håller sig snygg länge, men är samtidigt lätt att kamma ur och gör inte håret pinnigt. En klar hårfavorit!
Läs mer här >>

Biosilk Silkesdroppar
Den är produkten har också hängt med i många långa år och har alltid varit lika bra. Jag kan inte klara mig utan den och oavsett hur mycket andra produkter jag har i mitt hår så måste jag alltid börja med silkesdropparna, det är standard! 100% naturligt silke som reparerar och bygger upp ditt hår från insidan och ger ett starkt hår utan kluvna toppar. De skyddar ditt hår och ger håret en otrolig lyster. Naturligt silke har förmågan att bibehålla fukten, lystern och glansen i både hår och hud. Den kemiska sammansättningen av naturligt, organiskt silke visar att denna ligger mycket nära hårets sammansättning. Välkommen, lent och glänsande hår!
Läs mer här >> 

Det här var några av de många favoritprodukter som har en stor plats i alla Hudotekares hjärtan.Vilken produkt är din favorit genom tiderna, som du haft länge och aldrig vill ge upp? Berätta gärna! 🙂

Ha en trevlig helg allihop!

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.