Guider, tips & kunskapHudvårdRengöring

Rengöring – Steg 1 till en vacker hud

Mirakelcremer i all ära, men när det gäller att få en vacker, felfri hud är en riktigt bra rengöring guld värd. Utan en ordentlig rengöring kan inte efterföljande produkter verka lika bra, och att exempelvis rengöra med vanlig tvål gör snabbt huden uttorkad, stram och obekväm – helt i onödan.

Det är dock många som gillar ”tvål och vatten”-känslan hos en rengöring eftersom ansiktet ofta upplevs riktigt ren efteråt, vilket många märken har tagit fasta på. Därför gör de rengöringar som löddrar och bildar härliga skum för att man ska få samma rena känsla, men utan att torka ut huden. En rengöring av hög kvalitet innehåller även vårdande och aktiva ingredienser som arbetar på djupet för att förbättra huden i längden, istället för att ”bara” rengöra.

En sådan rengöring är exempelvis Decléor Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse, som de tipsade om i Sofis Mode nr 26. De beskriver den som en ”fantastisk, löddrande rengöring som effektivt löser upp makeup och smuts utan att huden känns torr och stram efteråt.”

Rengöringen är en silkeslen creme som blir till skum i kontakt med vatten. Det rika löddret som skapas är perfekt för de som gillar tvål och vatten-känslan. Det är en multiaktiv produkt som ger en kraftfull rengöring, avlägsnar döda hudceller samt ger fukt och lyster. Formulan verkar även lugnande, mjukgörande, cirkulationsökande och uppfriskande. Den passar alla hudtyper och är dessutom parabenfri. Perfekt!

Aktiva ingredienser:

  • Essentiell olja av Neroli: Har skyddande och reparerande egenskaper som motverkar uttorkning. Ger fukt och lyster.
  • Aromatiskt växtvatten av grönt te: Förbättrar rengöringseffekten och verkar renande och astringerande. Ger en frisk lyster till huden samt jobbar porsammandragande.
  • Papayaextrakt: Verkar exfolierande, avlägsnar döda hudceller och förbättrar hudstrukturen.
  • Hyaluronsyra: Återfuktar huden.

Läs mer om produkten i vår webshop >>

Erbjudande! Just nu kan du köpa en dubbelt så stor Decléor-rengöring till samma pris! Så när det gäller den här rengöringsmoussen får du 200 ml till samma pris som 100 ml. Klicka här för att komma till erbjudandet >>
(För att se vilka andra rengöringar som finns i kampanjstorlek, klicka här>>)

Så slarva inte med rengöringen – jag lovar att det lönar sig!

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.