Hudoteket tipsarHudvårdTestat

B-U-S enkelt!

Är det nån mer där ute som känner sig blek och glåmig??!

De bästa tipset idag för att snabbt ge din vinterbleka hud lite lyster och färg är helt klart brun-utan-sol. De är en produkt som över en natt förvandlar blek hy till härligt solkyss hy utan en enda skadlig UV-strålning.

Mitt tips för snyggast resultat är att du börjar med att skrubba huden med passande produkt för ansikte och kropp. Min absoluta favorit när det kommer till ansiktspeeling är Dermalogicas Daily Microfoliant, den ger huden en alldelses sammetslen känsla efter jag masserat runt den varsamt någon minut i ansiktet. Till kroppen använder jag gärna Biolines Body Care Ocean Thalasso scrub, en grov saltscrub som lämnar en silkeslen känsla på kroppen. Efter scrubben och peelingen är det bra att smörja in ansikte och kropp med lämplig mjukgörare. Detta är bra att göra för att brun-utan-sol produkten ska bli så jämn som möjligt.

Och så nu till själva huvudpoängen, vilken brun-utan-sol man ska välja?! De är ganska mycket en smaksak vilken konsistens och vilken creme som passar ens hudtypen.

Mina favorit just nu till ansiktet är: bareMinerals Faux Tan Sunless Tanner, den ger dig en fräsch naturlig solbrun färg och en jämn gyllene ton. Torkar snabbt och man ser var man applicerat cremen.

 

 

 

Min favorit till kroppen är: Nannic Supersunic Epibronze Gradual Tanning Body Lotion, dubbelverkande effekt som ger gradvis uppbyggnad av färg i både övre lagret av epidermis så väl som i undre baslagret. Den fina färgen håller längre och ser naturlig ut.

 

 

Båda dessa som jag gett som förslag går givetvis ha till både kropp och ansikte om man möjligtvis inte vill köpa 2 st olika.

 

/ Sofie Webshopsansvarig  Hudterapeut

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.