Solskydd

Ny solskyddsfavorit för ansiktet

Ny solskyddsfavorit för ansiktet

Den där Mexico-guiden suger jag på en stund till, men jag måste ändå tipsa om mitt nya solskyddsgodis för ansiktet.

Clarins UV Plus HP Day Screen High Protection SPF 40

Clarins UV Plus HP Day Screen High Protection SPF 40 är namnet, och det är en väldigt lätt fluid som blir som silke på huden. Inte matt silke (som vissa primers är) utan mer lystrig. Utan att kännas kladdig. OCH INGEN VIT HINNA! OCH INGA ORENHETER!

Jag blev så lyrisk så jag tvingade på min käresta denna också, men det var inte helt hundra måste jag erkänna. Gillar man att ligga och svettas innan bad eller träna i solen ska man hålla sig till ett mer vattenfast alternativ. Men vill man ha ett grymt solskydd vid alla andra tillfällen, eller om man är som jag och inte gillar det där med självgrill så är den perfekt.

Som om inte detta vore nog skyddar den mot fria radikaler också, tack vare antioxidanter från Cantaloupemelonen. Mer om hur det där med fria radikaler fungerar kan du läsa om här.

Det kommer bli svårt för årets solskyddsnyheter att toppa denna goding.

Just saying.

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

 1. Du har rätt, det här solskyddet är faktiskt helt fantastiskt. Jag har provat många olika solskydd för ansiktet, men med de allra flesta ser jag ut som ” en oljad gås”. Denna håller mig matt hela dagen samtidigt som jag får hög SPF och antioxidanter. Jag kommer aldrig vilja ha något annat solskydd än denna. Hoppas verkligen att den alltid kommer att finnas kvar i sortimentet.

  1. Kul att höra att fler gillar det! Nej, oljad gås känns inte så hett, så jag håller tummarna tillsammans med dig Åsa =)

   Allt gott till dig!

   Varma hälsningar
   Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.