Foundation/BasLäpparMakeup

Vårens nyheter från bareMinerals

Vårens nyheter från bareMinerals

Precis innan jag reste iväg fick jag ett väldigt trevligt paket på posten. Det innehöll bland annat  några av bareMinerals nyheter som jag satte tänderna i direkt! Följande godsaker fanns i paketet:

bareMinerals nyheter spring 2017 |skonhetssnack.se IMG_4191

BarePro Foundation

En foundation i pressat format! Denna kommer att ersätta deras Ready Foundation och det som ska vara speciellt med den här produkten är att den är long lasting, extremt hudvårdande och i pressat, ”on the go format”.

Jag fick nyansen 01 Fair och den var perfekt. Använder den redan och har fått så många komplimanger om hur fin jag är i huden. Kul!

Gen Nudes

Dels fick jag produkter från deras nya läppserie Gen Nudes. Gen Nudes är nya läppennor, läppstift och läppglans i två varianter. Meningen är att alla hudtoner och läppnyanser ska hitta sin perfekta ”nude”. Det ska bli spännande att se alla nyanser och se vilken som passar mig bäst då jag är så ljus i huden och har ganska röd/rosa läppar naturligt. Oftast ser typiska ”nude-färger” ut som jag tagit orange concealer på läpparna 😉

Dessa kommer att ersätta den befintliga läppserien Moxie.

bareMinerals nyheter spring 2017 |skonhetssnack.se IMG_4184

bareMinerals nyheter spring 2017 |skonhetssnack.se IMG_4182

Jag ska skriva mer om den och visa swatches så fort jag testat dem lite mer och har alla nyanser på plats. Adios!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.