Brun utan sol

Gradvis brun utan sol

Gradvis brun utan sol

Är du som jag lite lätt rädd för brun utan sol? Inte för själva produkten, utan för att misslyckas. Det är ju så fult med flammig och fläckig brun utan sol, att jag hellre är blek än flammig. Därför har jag under många år arbetat fram säkra tekniker, men också testat en mängd produkter. 

Jag fastnar oftast för så kallade ”gradual self tanners”, eller flaskor som innehåller ordet ”gradual tan”. För även med mina förfinade metoder och fantastsika brun utan solprodukter så orkar jag oftast inte med att det ska bli för krångligt. 

Jag vill kunna gå och lägga mig i mina vanliga lakan och inte göra en stor grej av det. Jag vill även kunna ta på mig mina vanliga kläder och gå till jobbet, utan att oroa mig för att lukta typiskt brun utan sol. 

Då är gradual tan en bra medelväg, du blir gradvis brun men behöver inte lägga in riktigt lika mycket effort. 

Här kommer tre produkttips för dig som också vill blir vackert gyllene

Marc Inbane Perle de Soleil Tanning Drops

Smidiga koncentrerade droppar som du droppar i din ansiktscreme eller bodylotion. Så denna produkt kan både vara en gradual tan om du vill, men vill du ha mer färg kan du enkelt addera några extra droppar. Och så funkar den både för ansikte och kropp.

gradual brun utan sol_ skonhetssnack.seIMG_3652

James Read H2O Tan Drops Face

Samma sak här, droppar som du blandar med din creme. Fördelen med dessa är att dropparna inte är lika koncentrerade, så du kan liksom inte få för mycket. Ett säkert kort för dig som alltid vill köra på gradvis brun utan sol i enbart ansiktet. 

gradual brun utan sol_ skonhetssnack.seIMG_3650

James Read H2O Illuminating Tan Mist Body

Ett fuktgivande rosenvatten med skimrande pigment som ger en fantastisk lyster på kroppen. Den blir inte randig eller ojämn, bara oerhört lätt och fin. Skimret sätter lite extra vavavoom på det hele, så jag skulle vilja säga att denna produkt är superfina sommarben på flaska.

gradual brun utan sol_ skonhetssnack.seIMG_3648

Vill du läsa mer om brun utan sol? I kategorin ”brun utan sol” här på bloggen har jag samlat allt som jag tidigare skrivit i ämnet.

Toodles!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.