Fakta om hudvårdsmärkenHudvård

Skin Resonance – Bästsäljande serie för dig med känslig hud

Skin Resonance – Bästsäljande serie för dig med känslig hud

En normal, frisk hud har en bra barriär bestående av membranlager av lipider (de viktigaste är ceramider och kolesterol) som täcks av NMF, naturlig fuktgivare. Lipiderna stärker huden och skyddar den mot UV-strålning, luftföroreningar, blåst, kallt klimat, aggressiv hudvård, med mera. Om huden saknar lipider och NMF leder det till att huden blir känslig och att hudens åldrande snabbas upp.

Vi är många som upplever huden som känslig, särskilt nu på vintern. Den blir lite extra omtålig, rodnader och irritationer blossar upp och man vill bara ha något som lugnar ner och skyddar ordentligt, så att det inte svider eller känns obekvämt. En hudvårdsserie för känslig hud som är en stor favorit i vår webshop är Comfort Zone’s serie Skin Resonance. Produkterna är ett S.O.S-system för känslig hud med en avancerad formula, vars aktiva ingredienser reparerar och bygger upp hudens barriär igen samtidigt som de effektivt lugnar och förebygger cuperoser. Produkterna är riktiga bästsäljare och är den ultimata räddningen om du känner att din hud stramar, är röd och irriterad eller behöver lugnas efter att ha vistats ute i den kalla vinterluften.

Seriens nyckelingredienser:

 • Derivat från olivolja
  Reparerar hudens membran med en formula vars unika fettsyror är identiska med hudens egna. Derivatet har även en förmåga att bilda flytande kristaller som imiterar uppbyggnaden av stratum corneum samtidigt som den är en transportör.
 • Lipocomplex cz™
  Innehåller avancerade lipider som utvinns från solros och som i huvudsak består av ceramider och kolesterol (de viktigaste lipiderna för huden).
 • Aquaderm™
  Har samma egenskaper som NMF och gör att huden blir fast och elastisk.
 • Zanthalene-extrakt
  Utvinns från en kinesisk växt, även känd som ”tandvärksträdet”, med en unikt lugnande och smärtstillande effekt. Farmakologisk forskning visar att den blockerar natriumkanalerna vilket minskar smärta och impulser som gör att det kliar i huden.
 • Vitt te-extrakt
  Skyddar och stärker kapillärerna och innehåller mycket polyfenol som minskar rodnader och hjälper mikrocirkulationen.

Är du osäker på vilken creme du ska välja?

 • Skin Resonance Cream passar en torr, näringsfattig, omtålig och mogen hud. Särskilt utvecklad för känslig hud med tendenser till rodnader och cuperoser. Även idealisk att använda i kallt, torrt och blåsigt klimat.
 • Skin Resonance Fluid är också för en känslig hud med tendenser till rodnader och cuperoser, men som inte behöver så mycket näring. Idealisk för lite yngre hud samt vid varmare klimat med hög luftfuktighet.

Du kan läsa mer om produkterna i vår webshop här >>

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.