Hudoteket tipsar

Vad önskar du dig på beauty-fronten?

Den frågan ställde jag några av mina högst skönhetsnördiga kollegor. Så detta inlägg kommer handla om guldkorn som vi mer än gärna ser ligga i en julstrumpa eller under granen. Helst igår. Mycket nöje!

Elin

Jag önskar mig Davines schampo & balsam från Essential LOVE Lovely Curl Enhancing-serien. Varför?Elin
För att jag älskar allt som är snyggt. Davines produkter är superfina att ha i badrumsskåpet eller på badkarskanten. Speciellt dessa, älskar etiketten och dess rena typografi. Men sen, om man som jag är väldigt mån om sitt hår kan produkterna inte bara ha snygg förpackning. De måste vara bra också. Dessa godingar har allt, snygg förpackning OCH bra råvaror. Bye bye dåliga hårdagar. Mitt hår har nämligen massor av självfall och har lätt för att bli frissigt. Men dessa produkter definerar och gör det mjukt. Win win.

 

Davines Love

Davines Love

LouiseLouise

Caritas Lagoon Serum. Min favorit av alla serum. Nu i vinter är den toppen då det är ett fantastiskt fuktserum, huden blir extremt mjuk och go med massor av lyster. Den står högst upp på min önskelista. Sedan vill jag ha Nashi Argan Deep Infusion Masque. Mitt hår har nämligen en tendens att bli likt dreads den här årstiden. Men den här inpackningen reder ut varenda tova och gör mitt hår superlent.

 

Lagoon_Serum

 

8904_1

AndreaAndrea

Och vad vill jag själv ha då? Tomten, kan jag få ett kit med Decléor Energy Tonic så vore det väldigt snällt. Jag ska nämligen till Mexiko i januari, och då vore den doften helt perfekt. Den kan man nämligen ha i solen utan att den ger fläckar, och doftar väldigt friskt. I kitet ingår även min favvo, System Corps bodylotion i reseformat och en liten energigivande duschgelé. Perfekt!

Och om vi ändå är inne på resespåret skulle resekitet från Murads Enviromental-serie vara veeery uppskattat. Det är ju så himla bra! En lätt dagcreme med hela solskyddsfaktor 30 och en massa lyster på köpet, ögoncreme med solskyddsfaktor, rengöring och så vidare.

www_Tonifying

Murad
När jag tänker efter har jag ju varit riktigt snäll så jag tar gärna alla solrelaterade grejer till resan. Här är den fullständiga önskelistan i så fall Tomten, ”Ett blekansiktes budord”. Slit den med hälsan!

Fler favoriter…i julkalendern

Vill även tipsa om Hudotekets julkalender där vi har valt ut våra favoriter och ett gäng storsäljare som vi har specialpris på varje dag. Och handen på hjärtat- hur kul är det inte med överraskningar? Håll koll på siten och följ oss på facebook för att inte missa en enda lucka.

kram heeej

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

1 kommentar

  1. Oj vad svårt, jag önskar mig nog lite av allt 🙂 Youngblood är jag lite nyfiken på så Youngblood Purely the Basics Kit Light vore inte fel att få i julklapp. Sen är jag nyfiken på Caritas nya foundation med det långa namnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.