HudvårdÖgoncreme/Ögonserum

Elizabeth Arden PRO Lash Recovery Serum

OBS!
Nedanstående produkt har bytt namn till Elizabeth Arden PRO, men är precis samma produkt som Priori Lash Revovery Serum.

Jag brukar vara ganska kritisk till mirakelprodukter som lovar guld och gröna skogar.

Typ ögonfransserum som säger att man ska få längre och fylligare fransar. I believe it when I see it liksom. Men nu vill jag faktiskt tipsa om den produkt där jag har sett det! Dudududuududuuu: Prioris Lash Recovry Serum.

priori_lashrecoveryserum

Så varsågod, här kommer helt grymma före och efterbilder, och andra hyllningstal till denna lilla mirakelprodukt.

Här ser du hur det ser ut efter två veckors användning.

Studie_priori_lashrecovery_2

Och såhär ser det ut efter sex veckors användning.

studie_priori_lashrecovery

Vad är det i då?

En till anledning att jag tycker att just Prioris variant är intressant ( förutom just resultatet) är att de är så milda mot ögonen. Många andra fabrikat ger snabb effekt men har haft ämnen i sig som irriterat den tunna huden på ögonlocken. Ämnen som de sedan har fått plocka bort ur produkten. Priori har aldrig behövt göra om sin formula, då de hade koll på dessa ämnen redan när de framställde produkten. Dock kan det ta något längre tid att se resultat av Prioris, men hellre det än att ha en tomteröd eyeliner kring ögonen? Det är inte snyggt. Inte ens till jul.

Själva formulan innehåller det unika Triple Lipopeptide Complex™, och det är alltså tre olika lipopeptider som stimulerar cellerna i hårsäckarna som kontrollerar keratinproduktionen och hårväxten. Detta förbättrar både längden och tjockleken på fransarna. De tre lipopeptiderna arbetar i synergi och förstärker varandras verkan, vilket ger ännu bättre resultat.

Serumet innehåller även lugnande egenskaper från Kamomill och Aloe Vera.

Hur använder man det?

Man applicerar det varje kväll som en eyeliner på övre fransraden, på torr hy. Alltså ingen creme eller annat där. Man kan även lägga den på brynen om man vill öka upp tätheten där.

Jag vill också passa på att visa lite skryt från pressen.
Här vann den Bäst i test i Expressen.Expressen sondag PRIORI

Och här har även Tara gett serumet applåder och bäst i test!

Tara nr. 7_PRIORI

Och detta är bara en bråkdel av allt som går att läsa om Lash Recovery Serum, helt sjukt.

PRIORI LashRecoverySerum Applicator

Toodles!

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

 1. Jag kan intyga att det funkar bra med detta fransserum. Jag har snart använd detta i ett år, och är jättenöjd. Dock hade jag en period då jag tappade massor med fransar, det verkar som alla fransar kom in i samma växtcykel, men de repade sig snabbt igen.

  Jag har en annan fråga med. Vilket märke skulle du säga är bäst om man vill jobba anti-age? Huden är 40 år gammal, typisk blandhy (lite känslig med) med lite pormasker men ingen akne. Pris spelar ingen roll.

  1. Hejsan Hilde!

   Vad bra att du gillar serumet, och vad bra med lite information om eventuell franstappning =)
   Vilken bra fråga- hur långt är ett snöre? =) Skämt å sido så finns det extremt mycket på marknaden, så det är svårt att säga vad som är allra bäst. Resultatet skiljer så från person till person och vad den personen gillar (medicinskt, botaniskt, ekologiskt etc). Men om jag utgår från beskrivningen du gav mig här så tänker jag spontant på Sisley och Beauté Pacifique, och gärna tillsammans med maskinbehandlingar. Har du vägarna förbi Jönköping någon gång tycker jag att du absolut ska testa NBE 1000- där snackar vi anti-age! Sedan finns det ju en uppsjö av medicinska märken som också ger finfin effekt på linjer, men där får man utgå från hur känslig huden är för att kunna hitta rätt i djungeln.

   Allt gott!

   Varma hälsningar
   Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.