Hudoteket tipsarHudvårdResor

Succè-serien!

Comfort zones nyaste serie Skin Regimen gjorde snabb succé på marknaden och våra kunder var från dag ett mycket nyfikna på att testa produkterna. De är fortfarande väldigt omtyckta bland våra kunder som köper om sina favoriter gång på gång.

Skin Regimen är en mycket aktiv och koncentrerad serie som kan användas året om. Tack vare olika konsistenser och resultat täcker Skin Regimen behoven både hos en yngre fuktfattig hud och en äldre mer mogen hud som är mer i behov av kraftfull anti-age. Produkterna innehåller avancerade, högteknologiska och aktiva ingredienser samt så kallade ”superfoods” för att skydda huden och minimera nuvarande tecken på åldrande. Alla produkter är dermatologiskt testade och producerade med energi från förnybara källor. Davide Bollati, grundare av [comfort zone], har tillsammans med stöd av ett team på fem ledande forskare utvecklat och skapat denna avancerade serie som ett svar på nya forskningsrön kring huden och dess åldrande.

skinregimen

 

Just nu har vi en fantastisk kampanj som du inte får missa. Köp 2 st Comfort zone produkter varav en vårdande creme från Skin Regimen och få ett travlekit på köpet. Kittet innehåller cleanser, booster, creme-gel och night renewal.

 

Kampanj_skinregimen

 

Min personliga favorit i serien är helt klart Comfort Zone Skin Regimen Hydra-Pro Booster som håller huden genomfuktad hela dagen utan att kännas tung.

Sofies REA-favorit

 

 

 

 

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.