Hudoteket tipsar

Sneakpeak på vårens hetaste designsamarbete!

För ett par dagar sedan kom ett mycket intressant paket till Hudoteket som visade sig vara adresserat till mig! Paketet innehöll inget mindre än April-erbjudandet från Decléor, en necessär designad av det svenska modehuset Dagmar under ledning av systrarna Karin Söderlind, Sofia Wallenstam och Kristina Tjäder. Necessären är inspirerad av Dagmars vårkollektion 2013, med härliga, varma pastellfärger som får oss att längta ännu mer till vår och sommar!

 

Min fina necessär!

 

Necessären innehåller resestorlekar av Aroma Cleanse 3‐in‐1 Hydra‐radiance smoothing & cleansing mousse, Aroma Cleanse Essential tonifying lotion, Aroma Cleanse Exfoliating cream, Hydra Floral Multi‐protection 24hr moisture activator rich cream samt Aromessence™ Néroli.

Den här fina necessären blir din när du handlar Decléor-produkter hos oss till ett värde av minst 750 kr! Erbjudandet börjar gälla den 1 april och necessärerna finns endast i begränsad upplaga så passa på att handla dina produkter i god tid för att få en fin Dagmar-necessär. Gåvans värde är hela 685 kr.

 

 

Decléor om Dagmar:
«Vi ville göra ett samarbete med en spännande, svensk designer för att skapa ett exklusivt erbjudande åt våra kunder. Dagmar står för tradition och nytänkande, för kvalitet och omsorg om detaljerna, precis som Decléor. Necessären är en trogen följeslagare på resan och jag tycker denna har allt: ett praktiskt format, en läcker design och en fantastisk kvalitet. Vi har fyllt den med härliga, återfuktande produkter för att göra din resa ännu lite trevligare.”
Linda Thorén, produktchef Decléor Sverige

Dagmar om Decléor:
«Jag tycker att Decléors produkter är fantastiska och gillar deras naturliga hudvårdsfilosofi. De står för bra saker och det här unika samarbetet kändes därför helt rätt. Necessärens mönster och färger påminner om horisonten vid en magiskt skimrande solnedgång och ger en skönt bohemisk känsla, något som åtminstone väcker min reslust.»
Karin Söderlind, House of Dagmar

 

//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.