Hudoteket tipsarHudvårdTestat

Min nya favorit!

Igår hittade jag en ny favorit bland handcremes-djungeln. Jag skulle gör ett prov till en kund som önskade en handcreme med spf och som skyddar mot åldrandet. Som ”creme-lover” som man är kan man aldrig få nog med att prova alla godsaker vi har i vår butik så jag smorde in mina egna händer samtidigt. Eftersom den heter hand-lotion så trodde jag först att den inte skulle räcka till för mina knastertorra händer, men ack så fel jag hade.

Clarins Body Age-Control Hand Lotion bara smälte in i huden och gav en skyddande känsla utan att kännas de minsta klabbig. Ett stort extra plus är att den innehåller Spf 15 som skyddar den tunna känsliga huden vi har på händerna. Det är oftast på händerna man kan se de första ålderstecknen. Cremen skyddar inte bara utan har en stärkande effekt på både naglar och nagelband samt ger en uppljusande effekt på hudtonen med hjälp av franska druvor, japanska björnbär, de ni ; ) Perfekt att börja med nu när solen kommer i en rusande fart.
Detta blir mitt fredagstips till er!

Clarins Body Age-Control Hand Lotion spf 15

 

 

Ha en underbar helg!

 

/ Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

2 kommentarer

  1. Den är underbar! Är inne på min fjärde tub tror jag o den är verkligen helt ljuvlig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.