Hudoteket tipsarHudvård

Nyhet i hudvårdshyllan: Clarins Double Serum!

I veckan har vi tipsat om Clarins vårnyheter när det gäller makeup och även på hudvårdshyllan har vi fått in en spännande anti age-nyhet, Double Serum Complete Age Control Concentrate. 126 kvinnor ingick i en testgrupp och hela 90% av dem bedömde efter 4 veckor att Double Serum var bättre än deras vanliga serum. Inget dåligt betyg för Clarins nyhet med andra ord!

Serumet innehåller växtextrakt som minskar rynkor med synliga resultat, återställer hudens fuktbalans, förbättrar syresättningen och ger ökad lyster. De tillför intensiv näring och ger ett ökat skydd mot yttre påfrestningar, fria radikaler och för tidigt åldrande. Den lätta formulan lämnar ingen oljig hinna på huden och resultatet blir en fastare och slätare hud med mindre synliga porer, en jämnare hudton och en fantastisk lyster.

Double Serum Complete Age Control Concentrate är idealiskt att använda nu efter en kall och lång vinter, med fördel både på morgon och kväll, men kan självklart användas året runt!

Ta gärna en titt på filmen nedan för mer information och testresultat!

 

 

//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.