Hudoteket tipsarTestat

Megasize!

Nu är den åter i lager, Clarins Moisture-Rich 400ml.

Vi har många kunder som gillar när deras favoritprodukter kommer i större storlekar. Just nu har vi erbjudande på Clarins populära body lotion Moisture-Rich i 400ml istället för 200ml alltså dubbelt så stor och du betalat endast 295 ynka kronor, bra va?!

I detta kalla hårda klimat vi har just nu är det många som blir väldigt torra och behöver smörja in sig extra mycket för att huden ska kännas behagligt, då är det ju supersmart med lite större förpackningar så de räcker längre. Jag gillar de starkt : )

Clarins Moisture-Rich innehåller persikoextrakt, sheasmör och olivextrakt som mjukgör och återfuktar huden på djupet. Ett komplex av fruktsyror och Keratolin som gör huden slät och len och candelnötolja och apelsinblomvax som ger ger spänst och ökad fasthet. Allt i en och samma flaska. Toppen! Inte nog med det så  doftar fantastiskt frächt också.

 

Vi har laddad upp med ett gäng som ni ser här i vår butik, men som alltid när det är superbra erbjudande så är det först till kvarn som gäller.

Psst , den är väldigt dryg!

 

/ Sofie
Webshopsansvarig  Hudterapeut

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.