BB & CC CreamHudoteket tipsar

Nedräkning pågår…

Nytt märke på Hudoteket.se

Här har vi gjort plats för en av höstens stora nyheter på Hudoteket, som alldeles strax kommer ligga live även i webshopen. Hur kul? Det kommer vara värt väntan, det kan jag lova.

Jag vill även passa på att flika in en kommentar om Pürminerals nya CC-creme som jag skrev om i det här inlägget. Igår fick vi leveransen av detta stora märke, vilket innebar bärande av kartonger fyra trappor upp, uppackning av kartonger, fix och trix i cirkus tolv timmar (nytt är kul, svårt att sluta då liksom) Svetten lackade och ja, man kan säga att CC-cremen jag applicerade på morgonen fick en hård match.

Men hör och häpna- när jag kom hem på kvällen satt den kvar, precis som den såg ut på morgonen. Me like! Många produkter kan vara fina när man lägger på dem, men det är långt ifrån alla som klarar en sådan utmaning.

Och äntligen finns även Pürminerals CC Cream Color Complexion Correction SPF 40  i nyansen light hemma på lager.

Så det finns mycket att vara glad över idag, whop whop! Andrea

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

4 kommentarer

 1. Sitter dr. Brandts cc cream också lika länge som Pürminerals cc cream? Vet du det?
  Tack på förhand / jacki
  Älskar din blogg och den har hjälpt mig med mycket som jag har undrat över!

  1. Hejsan Jacki!

   Och tusen tack för de fina orden, kul att vi kan hjälpa till!

   Då dr.brandts CC-cream är så ny har jag inte hunnit utsätta den för samma tuffa test som pürminerals variant. Men ge mig några dagar så kan jag testa, dock är jag övertygad om att den sitter bra då deras produkter är av hög kvalitet. Det beror ju också väldigt mycket på hur mycket man lagt, vad man har under, vad man har över och så vidare.

   Hör gärna av dig igen om du har fler frågor eller funderingar, och trevlig helg!
   Varma hälsningar
   Andrea

 2. Tack för ditt svar! Bör man ha primer under en cc cream?
  Och så undrar jag om man ska ha sina vanligs hudvårds produkter under? Såsom serum, dagcreme?
  Tack ännu en gång för din hjälp.

  1. Hej igen Jacki!
   Nej, primer behöver du inte ha, då CC-cremen har en utlslätande effekt på hudytan och gör att eventuell efterföljande makeup sitter bättre. Gällande hudvården- nej, det behöver du inte om du inte har några speciella problem eller vill jobba aktivt med något. Detta eftersom en cc-creme ger bra med fukt. Om du däremot har torr hy, känslig hy, orenheter, pigmenteringar, fina linjer eller liknande ska du använda din vanliga hudvård under cc-cremen. Jag såg i en tidigare konversation med min kollega Sofie att du verkar vara i behov av mycket fukt, och då skulle jag rekommendera att du som sagt har en CC-creme över din vanliga creme. Den ersätter då primer, foundation och solskydd, men givetvis kan du lägga foundation eller puder över om du vill ha mer täckning eller en mer matt effekt. Just dr.brandts är ju dock matterande i sig. Om du har kontakt med Sofie angående din hudvård kan vi givetvis kika med henne hur du skulle använda just dina cremer och en eventuell CC-creme. Vill du läsa mer om CC-cremes kan du göra det här: http://www.hudoteket.se/sv/artiklar/ansikte/bb-cc-creams/index.html. Här finns våra kontaktuppgifter om du vill komma i kontakt med någon av oss direkt: http://www.hudoteket.se/sv/info/kundservice.html

   Vi hörs!

   Varma hälsningar Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.