BB & CC CreamTestat

Vårens bästa BB-cream: Mesoestetic Ultimate White + BB Cream

Vårens bästa BB-cream: Mesoestetic Ultimate White + BB Cream

Alltså när jag fick testa den här…HALELUJA! Äntligen en täckande BB-cream med SPF 50 som även fungerar för oss blekfisar. Den finns även i en medium, men alla labolinas se hit för den ljusa nyansen är magiskt fin! Nu adresserar jag alla med ljus hud här lite extra för jag vet att just när det kommer till BB-creams så är det ofta ”one color fits all” (men vad det egentligen betyder är ”one color that fits no one förutom alla med just denna nyans”). Iallafall. Här kommer lite trevlig information om min nya kärlek.

Denna BB- cream från det spanska märket Mesoestetic är verkligen en BB-cream i dess rätta bemärkelse. Det jag menar med det är att den har följande:

 • Täckande formula. Den är rik och täcker bra.
 • UV-skydd, yes SPF 50 det tackar vi för.
 • Vårdande egenskaper. Just denna BB-cream ingår i Mesoestetics Whitening serie som är framtagen för hud med ojämn hudton eller pigmenteringar. Däremot är inte BB-creamen i serien uppljusande på något sätt, den är i den serien just för att pigmenteterad hud måste vara extra noga med uv-skydd. Så precis alla kan ha denna creme! (Om man trivs med nyanserna det vill säga).

Mesoestetic White BB cream |skonhetssnack.se IMG_4200

Note to all personer som vill ha lyster, lyster, lyster: Detta är produkten för dig.

Note to all personer med fet hud men som gärna vill vara matta: Detta är ingen produkt för dig.

Mesoestetic White BB cream |skonhetssnack.se IMG_4203

Jag använder den mest på helgerna när jag ska ut och promenera, vill se fräsch ut men samtidigt inte ha för mycket på mig. Serum, denna och lite rouge och läppglans = klar och piffig! Och mitt viktigaste, SKYDDAD! Den innehåller både UVA och UVB-skydd samt kemiskt och fysikaliskt filter.

Mesoestetic Ultimate  W+ BB Cream SPF 50 får massor av tummar upp från mig.

Mesoestetic White BB cream |skonhetssnack.se IMG_4195

Puss hej!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

6 kommentarer

  1. Hejsan Jessica! Varken eller skulle jag säga, den ser lite rosa ut men jag tycker inte alls jag känner mig rosa i huden när jag applicerar den då den liksom smälter ihop med huden. Jag använder normalt Fairly Light av bareMinerals foundation exempelvis och den är inte rosa =) Medium är mer gul.

 1. Hej.
  Jag har brustna blodkärl På Kinder och näsa.
  Jag har verkligen problem med och hitta något jag kan täcka dem med eftersom jag inte har tjock makeup på mig väder dag.
  Har ni några förslag på hva jag kan använda.
  Tror du att den här krämen vilda täcka en del av det röda?
  Jag använder Exuviance krämer och serum, är detta en serie jag med kärl kan använda?
  Kram.

  1. Hejsan May- Britt! Tack för din fråga!
   Den hade nog absolut fungerat, men jag skulle hellre rekommenderat dig följande produkter som är extra bra för dig:
   – Biodroga MD CC-Cream Anti-Redness: har spf 20 och dämpar just rödhet väldigt bra. Finns i en nyans som anpassar sig efter din hudton.

   – Jane Iredale BB-Cream: Har SPF 25, men denna ger mer täckning (känns mer som en foundation) och finns i fler färger. Vårdar huden. Så denna skulle jag rekommendera om du vill ha större valmöjlighet gällande nyans, då biodrogas inte blir toppenbra om man är väldigt ljus eller mörk.

   Lycka till och hör av dig om jag kan tipsa om något mer!
   Kram Andrea

 2. Hi,
  I was trying to read this article using google translator and I think it did pretty good job 🙂 I have one question: did you see both shades? Is medium a lot darker than light? I am wondering about buying this but it would be a blind buy because Mesoestetic is available only online in my country. So I am a little bit affraid that the color won’t match. And what about the coverage? Light? Medium?

  Best regards 🙂

  1. Hi Kasia! How nice to hear from a non swedish reader! Where are you from?
   Regarding the colour, I have emailed you pictures of the medium shade now, so you can see for yourself =) When it comes to coverage, I would say full. Or medium to full, depending on what you are used to. I do not use a foundation when I use the Mesoestetic BB Cream, only powder sometimes since it ads a lot of shine to the skin =)

   Have a nice day!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.