Hudoteket tipsarHudvård

Missa inte..

Nu har vi återigen fått in de populära kitten från Md Formulations. Nu i tre olika varianter så att de är anpassade efter allas behov. ( dock är combination kit tillfälligt restat, men de kommer)

Kitten innehåller rengöring, serum och creme som jobbar i 3 steg; rengör, behandla och återfukta. Enklare än så kan de knappt bli, eller hur?!

Nu är det ett ypperligt tillfälle för dig som vill testa ett nytt effektivt märke och inte vill köpa full size av alla produkter till att börja med. Till dig som redan hittat Md Formulations som dina favoritprodukter har du ett perfekt kit att ta med i resväskan i sommar.

För dig som inte känner till Md Formulations så kan vi berätta att är det ett av Hudotekets mest populära märken framförallt när det gäller problemhy. Känslig, acne, fet, oren, åldrad hud kan vara några av de problem våra kunder vill ha hjälp med. Såklart har vi även mängder av kunder som har en normal/torr hy som bara älskar deras produkter just för att de återfuktar så bra.

Md Formulations är alltså ett är en komplett, AHA-baserad (syror), teknologisk hudvårdsserie som gränsar till läkemedel så kallat cosmeceuticals. Märket har utveckalts av ett amerikanskt forskarlag som är ledande inom hudproblem och anti-age-forskning och är resultatet av drygt 30 års arbete. Produkterna är fria från parfym och färgämnen och täpper inte till porerna. De är dermatologiskt- och allergitestade.

Är du inte van vid syra-baserade produkter kan det ”pirra” och ”sticka” lite i huden när du börjar använda produkterna, det är helt ofarligt och är ett tecken på att produkten jobbar aktivt på huden. Tänk på att skydda huden med solskydd när du använder AHA-produkter då huden blir solkänslig. Ett solskydd vi varmt rekommenderar till Md Formulations produkter är Priori Advanced AHA Daily Defense SPF 30

 

 

 

Kitten finns bara under en begränsad tid så missa inte detta fantastiskt prisvärda erbjudande.

 

Trevlig helg! / Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.