Hudoteket tipsarMakeup

Få en bareMinerals Tinted Mineral Veil på köpet!

Idag tänkte jag berätta om en kampanj som helt enkelt är för bra för att missa. Just nu får du nämligen bareMinerals Tinted Mineral Veil på köpet när du handlar en bareMinerals Foundation (original eller matte). Den är i ordinarie storlek och är därför värd hela 450 kr – helt galet vad bra!
Klicka här för att komma till kampanjen >>

Om du ännu inte upptäckt tjusningen med bareMinerals foundation och Mineral Veil så är det hög tid nu.
Jag älskar bareMinerals foundations av flera olika anledningar: de ger ett naturligt resultat, de är bra för huden, de innehåller hudvårdande ingredienser och gör att huden ser sådär härligt superfräsch ut. Och det är inte bara jag som tycker så, utan även våra kunder! Se bara på alla positiva omdömen vi har fått in på vår webshop om Original Foundation:

En riktig favoritprodukt med andra ord 😉 Den har blivit utnämnd till bästa foundation i Damernas Värld flera år i rad och fortsätter att få nya anhängare dagligen.
Jag tycker om både Original, som ger en fin lyster, och Matte som ger ett mattare intryck. Dock använder jag nog helst Matte då jag med min blandhud lätt blir glansig och därför suktar efter en matt hudyta.

Men Mineral Veil går inte heller av för hackor! Detta ultrafina puder ser nästan ut som mjöl i förpackningen, men väl på huden blir den helt osynlig. Hudytan blir underbart sammetsmjuk och perfekt matt. Då jag som sagt lätt blir lite väl glansig under dagen är det här min absoluta älskling – Love it!
I kampanjen är det Tinted Mineral Veil som man får på köpet, vilket är perfekt nu till sommaren då den ger en fräsch solvarm ton till ansiktet. Ibland kan man ju behöva hjälpa solbrännan på traven 😉

Så som sagt: missa inte denna kampanjen! Den kommer ge dig allt du behöver för en perfekt fräsch sommarlook 🙂
Till kampanjen >>
Till bareMinerals Original SPF 15 Foundation >>
Till bareMinerals Matte SPF 15 Foundation >>
Till bareMinerals Tinted Mineral Veil >> 

Ha en skön sommarkväll nu!
//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.