Hudvård

Recipe for men- Hudvård för män

Recipe for men- Hudvård för män

Att ta hand om huden är lika viktigt oavsett om du är kvinna eller man. Behandlingar och produkter skiljer sig men i grund och botten är problemen och syftet detsamma – vi vill alla se hela, rena och fräscha ut!

Recipe for Men är en enkel och logisk produktserie endast för män! Inga krusiduller med alltför många olika produkter morgon och kväll utan istället en effektiv enkelhet som passar den aktive mannen – ett par ynka minuter varje dag är allt som krävs. Linjen är utvecklad i Sverige och är specialanpassad för det klimat som råder här.

Recipe for men har ett trestegsprogram som innefattar rengöring, rakning och återfuktning. Milda produkter med oljefria konsistenser som absorberas snabbt minimerar den feta känslan vi inte tycker om och motverkar glansig hy. Produkterna har en diskret och fräsch doft och bland doft-tonerna kan nämnas mint, citrus, skog och gröna löv.

Till produkterna

 

//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.