Hudoteket tipsarÖgoncreme/ÖgonserumResor

Hudoteket hos Dermalogica i LA

Idag har jag fått äran att ha en gästskribent i bloggen. Ingen mindre än Rebeca, spaansvarig på Hudoteket i Jönköping. Hon har varit med Dermalogica i Los Angeles, och vill dela med sig av resan.

Håll i dig!

Dermalogica Head Office

”Hejsan! Rebeca heter jag och jag har som sagt hängt med och hos Dermalogica några dagar. Och vilka dagar sedan! Jag är så tacksam över att jag fick möjligheten att få följa med dem till Los Angeles och möta kvinnan samt teamet bakom detta fantastiska märke. På bilden ovan ser ni huvudkontoret. Maffigt.

Dermalogica_LA_stage2

Vi var som sagt 800 Dermalogica-terapeuter från 20 olika länder på plats för att lyssna på och inspireras av bland annat Jane Wurwand. Hon grundade Dermalogica tillsammans med hennes man Ray. Vi fick höra om deras väg dit de är idag samt Janes kloka ord om människan själv.

Dermalogica_LA_stage

 

Dermalogica_LA_office

Både Ray och Jane jobbar fortfarande hårt för företaget, och här ser vi Jane in action.

Dermalogica_LA_lager

Vi fick verkligen se allt! Från kontoret till det stora lagret samt hur utbildningsplatsen ser ut för hudterapeuter. Jättekul att få se. Och många kartonger var det…

Dermalogica_LA_Skinbar

En så kallad ”Skinbar” på ett ställe vi inte förväntat oss. I en buss! Här kan man få hudkonsultationer.

Dermalogica Ultrasmoothing Eye Serum

Just det, jag får inte glömma att berätta om en av de roliga nyheterna vi fick ta del av på plats. Ultrasmoothing Eye Serum, ett anti-age serum i geléform som är ”tuff mot linjer, snäll mot ögonen”. Jag har testat den och den ligger mig redan varmt om hjärtat. Den jobbar på torra fina linjer, lugnar och vårdar ögonområdet. 5 stjärnor av 5 från mig! Här kan du läsa mer om produkten.

Dermalogica Los Angeles Dinner

Vi har alla tillsammans med Dermalogica fått uppleva en liten del av LA och vi hann givetvis med lite sevärdheter. Vi har också avnjutit goda middagar och firat 15 år för Dermalogica i Sverige. Här är bilder från avslutningsmiddagen på hotellet som var upplyst med D som i Dermalogica. Såklart =)

Dermalogica_LA_JaneochRebeca

Här är jag och Jane.

Dermalogica_LA_RebecaochSofi

Och jag tillsammans med Sofi, som jobbar på Dermalogica i Sverige. Med denna bild vill jag avsluta berättelsen om en häftig resa som verkligen gick i hudvårdens tecken. Tusen tack! ”

Åh, vad jag också hade velat vara där! Men det kommer fler resor, själv var jag i Stockholm och nästa vecka drar två andra från Hudoteket till Neapel. Det händer massa spännande saker i höst kan jag lova…

Andrea
Toodles!

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.