Hudoteket tipsar

Gåva på köpet!!

 

 

 

Du får en välfylld snygg necessär när du köper två valfria Clarins produkter, först till kvarn gäller.

Några av mina favoriter i Clarins sortiment är:

Clarins Instant Definition Mascara 01 Intense Black – en mascara man inte kan vara utan, fransarna blir långa, fylliga och väldefinerade. Färgen som jag väljer på mina fransar är intense black som ger vad de låter;  intensivt svart, hållbar färg. Finns även i brun och blå för de som gillar de bättre.

Clarins Cleansing Gentle Refiner Exfoliating Cream– en produktsom passar alla hudtyper och alla åldrar. Lättanvänd peeling som ger otroligt fint resultat. Används 1-2 gånger i veckan. Peela med lätta cirkelrörelse på fuktig och noggrant rengjord hud (undvik ögonkonturen). Skölj med varmt vatten och avsluta med ansiktsvatten,serum och creme efter hudtyp.

Clarins Eau Des Jardins Treatment Fragrance –  För de som önskar en naturlig, aromaterapeutisk och underbart fräsch doft som även går att använda i solen. En härlig känsla av sommar sprider sig i kroppen när jag använder denna doft, vilket är både upplyftande och energigivande.

 

Alla härliga Clarins produkter hittar du här >>

 

Missa inte detta fantastiska erbjudande!

 / Sofie, Webshopsansvarig Hudterapeut

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.