Okategoriserade

Sverigepremiär för Pürminerals och Hudoteket har förtur!

 

Makeupmärket Pürminerals har Sverigepremiär den 7 maj men Hudoteket har fått äran att smygstarta en vecka tidigare! Redan på måndag den 30 april finns produkterna till försäljning i vår butik och webshop!

Pürminerals från USA är världens mest hudvårdande mineralmakeup. Pürminerals-serien innehåller den absolut högsta kvaliteten på mikroniserade mineraler och passar alla hudtyper och hudtillstånd. Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är detta både hudvård och makeup. Formulan är kliniskt testad med den senaste anti-ageing-teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att bekämpa hudens åldrande.

Välkommen att klika in till oss på måndag, i butiken eller på hemsidan, och ta en titt på Pürminerals härliga produkter!

 

//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.